Trettonbarnsmamman

Få se om jag hinner….

Känns som om det var flera dagar sen jag bloggade, igår var det Emmelie som gjorde båda inläggen – jag hann inte med någonting igår! Nu försöker jag att hinna uppdatera lite innan Selinas kompis Thyras mamma kommer för att hämta T och ta en fika 😀

Ibland går allting i ett så man knappt ens hinner gå och pinka utan kommer på efter ett antal timmar att just ja…jag var ju pinknödig i förmiddags…ooops, nu är det snart kväll…kanske ska göra den där toabesöken innan det är försent 😀 Så har det varit för mig både igår och idag 😉

Älva hade vägning igår och hon går upp så fint , inga konstigheter där inte 🙂

Vikt: 4525 g

Längd: 53,5 cm

Huvud: 37 cm

Just ja….natten till igår var som en dream come true! Älva somnade runt kl. 21 och gissa när hon vaknade nästa gång?? KLOCKAN 04.20!!! Och det bästa av allt – Även jag sov nästan hela den tiden 🙂

Men men….inatt var hon i sina vanliga banor igen + lite till….Sov nog max 4 osammanhängande timmar *jäsp* 😉

Men…..det finns klart bra sov-potensial hos lill-tjejen!

Kevin och Victor var hemma igår….båda har varit hängiga och haft lite ont i halsen så de fick ta en vilodag. Vi behövde åka till apoteket och jag valde en lite längre borta dvs i Västerås så att Kevin kunde handla lite för sitt presentkort på JC och jag behövde köpa nya innejumpaskor till Victor 😀

Kevin handlade för sitt och jag hittade skor till Vicke….och en ny mössa till mig som jag verkligen gillar trots att jag hatar att ha en mössa på mig 🙂

005 - Kopia

Jag och mössan 🙂

Kvällen gick i Älvas tecken….Hon ville ha mycket gos så då vart det extra mycket gos ♥ Emmelie har hunnit frisera Oliver och Thor också 🙂

011 - Kopia

Stiliga gossar

Peter har tagit hem en jäkla massa garderober som han fått av en bekant. Nu står de i klädrummet och hallen i väntan på att få komma till sina platser så fort vi har tid till det….

001 - Kopia

9st smalare garderober

004 - Kopia

Och några normalstora garderober 🙂

Idag åkte jag med småtjejerna till Maxi.Och gjorde några ytters bra fynd där 🙂 Det var halva reapriset på reakläderna så Thor fick en softshell-jacka

008 - Kopia

Och Nellie fick en fodrad galon-set

007 - Kopia

Sen hittade jag några leksaker som fick följa med hem 😀

006 - Kopia

Leksakskök som kostat 499kr och kostade nu 125kr, garage som kostat 399kr och kostade 130kr och bilar till garaget för 60kr 🙂

Fick hem ett paket igår, skickat av Merja från Kiruna – en av mina trogna läsare har skickat superfina kläder till Älva 🙂

046 - Kopia

045 - Kopia

Tusen tack Merja ♥

Nu kom Thyras mamma – tjingeling

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej!

  Jag undrar var du köpt de fina mysdressarna som Oliver och Thor har på sig? Hittar inte nån info om det.
  Kul att se er igår på TV!

  Kram Sofia

 2. Madeleine

  Vilka fina fynd! fina kläder!
  bra att passa på att köpa lite på rean.
  vilka stiliga gossar på bild!

  här eldar jag för det är kallt ute.
  Badhuset igår och simskola med barnen, de hade mycket roligt.
  Tobias har öroninflammation och spräckt trumhinnan fick åka in med honom igårkväll och fick pencillin.

  ha det bra
  kram Madde med 4 barn tätt

 3. Anita

  Vad snygg du är i mössan, den passade dig den modellen. Kul med leksaksfynd. Såg på Maxi här oxå, att det var mycket rea. Handlade lite oxå, verktygslåda bla.

 4. TrollMorsan, Mamma till 8 Troll

  Åh känner igen det där, ibland går det i ett och man hinner knappt med sig själv med toabesök eller en ducsh hihi…
  Åh så fina kläder Älva fått av er läsare och vilka fynd du gjort helt otroligt bra ju!! Kul!

  Ha det gott min vän!
  Massor med kramar till dig och din familj!

 5. helena

  Hej Mirka, tänkte bara fråga dig om tävlingen för bambinoburkarna är klar och om jag missat något eller om du ej hunnit. Fina kläder du köpt till barnen. Använder du ullunderställ till dem så kan jag tipsa dig om en bra länk. Hoppas du får sova många timmar i natt..<3

 6. Sandra

  Inventerar du då och då barnens garderober för att se vad dom behöver? Eller har du i huvudet vad alla redan har/börjar växa ur/vad som är trasigt osv?
  Jag tänkte främst på galonstället och jackan i detta inlägg visste du då att just dom barnen behövde det eller var det mer impulsköp?

  Lite fascinerad över hur du håller reda på att alla barn har rätt kläder för rätt väder. Jag har tre barn och tycker det är NOG jobbigt 😉

  MIRKA SVARAR: Jag brukar gå igenom barnens kläder ett par ( 3-4) gånger om året men vem som behöver vad kan jag rätt bra i huvet 🙂 Galonkläderna till Nellie är sånt som vi inte har i den storleken så de behövdes verkligen….Thors jacka var lite mera inpuls 🙂

 7. Tove

  Hejhej 🙂 Jag har läst hela din blogg o kollat på alla ”familjen annorlunda” avsnitten o heltallvarligt tycker jag att din familj e bäst! Ha en bra kväll o hoppas du får sova ikväll!

  Mvh/ Tove

 8. Birgitta

  Fasen, vad scnögger du är i mössan! Och vilka fina fynd du gjort! I går, var första gången jag såg trailern om det kommande programmet, så kul, det ska bli! Ha en skön kväll och hoppas du får sova i natt..Kramar♥