Trettonbarnsmamman

Rödtått

Det är en rödtått som har invaderat vår soffa

001

Lite mysko att titta på Emmelie just nu då hon har varit en riktig blondie i mååånga herrans år och är nu helt plötslig rödbrunhårig 😀 Hon snarkar så gott i en av sofforna as we speak – totalt oberörd av småttingarna som leker och för liv runt om henne och stundtals även sitter på henne 😀 Det är lite roligt hur hon har förmågan att bara koppla bort de och kunna sova helt obehindrat 😀

Benny är hemma från skolan idag då han har haft feber och ont i halsen hela helgen. Febern verkar börja ge med sig men han är fortfarande tjock i halsen och är han det fortfarande imorgon så blir det nog en tur till doktorn med honom… Nellie hade några ”härliga” hysteriska utbrott inatt. Hon och jag hade somnat i soffan och helt plötsligt vaknar jag av världens hysteriskaste unge som var helt otröstlig. Till slut efter mycket lirkande fick jag tyst på henne och hon la sig ner och somnade om. Senare bar jag henne till vår säng och vi fick nog sova drygt en timme tills hon var igång igen *suck* Som tur var så väckte hon inga andra och till slut insåg jag att hon ville nog inte sova mera heller så vi satte oss i soffan där hon ”läste” bok för en halvt slumrande mamma 😀

Vad händer idag då? Inte så mycket utöver det vanliga tror jag…. Skulle vilja komma igång med mina vanliga träningsrutiner nu men vet inte riktigt vilken lucka jag ska lägga den tiden i….förut tränade jag på kvällarna men nu är jag fortfarande så trött och slöar ner mig i soffan för att samla krafter till nätternas bravader….på dagarna vill inte jag riktigt gå ner till duschrummet där crosstrainern står för jag har ingen babyvakt och kan då inte höra om Älva skulle vakna…. får fundera lite mera på den saken 😉 Helst skulle jag vilja skaffa mig en gåband att ha i vardagsrummet….Sen måste jag hitta min pilatesboll som är nödvändig för vissa av mina övningar, undrar vart den har tagit vägen sig….?

005 - Kopia

Morgontrött ♥

1 månad gammal blev Älva igår!! Shit vad tiden går fort egentligen! 1 månad sedan hon föddes denna underbara lilla varelse ♥  Nu börjar lill-skrutten bli kinkig så jag önskar er alla en trevlig dag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. enis

  Vaför lägger du inte elva i vagnen så kan hon ju sova i den medan du tränar nere i duschrumet?
  De va bara ett litet tips.
  Ja gjorde så när min va liten,jätte smidigt,hon sot mest i vagnen på dagarna,eftersom ja var mest på nervån.

 2. Lisbeth

  Hm, det kanske är ett eller flera tecken på att det är ganska ok att ta det lite lugnt? Du ska ju faktiskt orka en hel del..
  🙂

 3. AnnaH

  Så söta, både stora och små :-).

  Det låter som lilla Nellie fått nattskräck, så höll vår flicka (nu 5 år) på var och varannan natt från 1 1/2 års ålder tills hon var strax över 4 år. Det kan ju förstås vara något annat också. Lycka till i alla fall, hoppas kommande natt blir bättre :-).

 4. Helene

  Hej

  Kan du inte ha en resesäng eller barnvagn brevid crosstrainern? så kan du lägga henne där en viss tid varje dag och passa på att träna? gjorde alltid jag när barnen var små. Har även haft med dem på gymmet sovandes i sin barnvagnsinsats eller bilbarnstol, har fungerat så bra!

  MIRKA SVARAR: Tack för tipsen….ska testa med de 🙂

 5. Mrs Unique

  Måste tipsa om att vi har en babysitter som man kan bära i handtag; smart sätt om bebisen sover i den så man kan ta med den vart man vill. Tänkte bara som ett tips.

 6. Birgitta

  Herregud, fick en smärre chock, när jag såg fotot på Rödtotten! Trodde det var min Tornado, men hon är blond! Såå lika! Jodå, Tornadon har minsann varit både röd och svarthårig! Så bered dig på att damen, som lämnar er, kan se helt annorlunda ut, nästa gång..Jag har börjat vänja mig nu…Och den lilla, söt, som socker!
  Ha en bra dag, kramar♥