Trettonbarnsmamman

Missförstånd!

Det har nog blivit en missförstånd här….
Jag ska INTE bli igångsatt till helgen, alldeles för tidigt för det!
Det jag menade i mitt förra inlägg var att jag kommer att försöka få igångsättningen till en helg och då är det helgen före julafton som är det lämpligaste:-) Då är jag 38 fulla veckor… Jag sattes igång med Nellie i v. 38+2;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annelie o

    Hej ja är glad att ja hitta dej jag har varit här inne men inget skrivit ,Visst är det härligt med en stor familj 🙂 fast ibland känner ja mej som en bläckfisk hihihih ha de gott och va rädda om er kraaam

  2. viktoria

    Å! Om ni får eran bebis helgen innan jul så kanske det blir samma dag som våran kille är född. Dvs den 17 december 🙂 Följer din blogg och imponeras av att ni orkar ha många barn, verkar härligt men själv kan jag vara helt knäckt efter en dag med ett barn 😉

  3. Maria Larsson

    Oj Oj, då är det ju snart dags! Vilken fin julklapp ni får! Spännande! Följer också din blogg dagligen och är så imponerad! Jag är ensam med tre och tycker att jag går på mina knän ibland för att orka med!
    Önskar er en riktigt God Jul!

  4. BloggMamman

    Läser din blogg ganska ofta och gillar din positiva inställning till saker och inspireras av hur enkelt du verkar klara allt, jag är ensam (på dagarna) med tre barn o har svårt att hinna med:-)
    Jag funderade iaf på hur många barn Peter har? För visst har han barn sen tidigare?
    kram
    BloggMamman

    MIRKA SVARAR: Peter har 3 barn sen tidigare:-)