Trettonbarnsmamman

Mvc-besök

Nellie är förkyld, lill-skruttan:-( Hon har vaknat ett par gånger under natten och kl. 5.30 ville hon absolut inte sova mera så det var bara snällt att kliva upp *gäsp*. Efter all morgonpyssel – väcka barnen, få iväg de större och senare lämna dagisbarnen, lite plock mm åkte jag och Nellie till Enköping. Vi hann in en snabbis till Maxi och handla innan det var dags för mitt mvc-besök kl.11.

Besöket gick ungefär som jag förväntat mig. Nellie var grinigare än vanligt och tyckte inte om att barnmorskan kom nära mig, hon hon protesterade högt och bestämt:-D Elvan har lagt sig med huvudet neråt som jag trodde men frågan är sen om hon blir kvar där;-) Både mitt blodtryck och hb har sjunkit vilket förklarar tröttheten som kommit och även yrseln. För 2 veckor sedan låg hb på 109 och nu hade den sjunkit till 101. Vi avvaktar och ser hur den ligger nästa gång om 2,5 vecka….

Nu sover Nellie så jag passar också på att få lite vila innan barnen ska hämtas;-)

Kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. helena

  Rekommenderar dig att dricka blutsaft, äckligt men så välgörande….sen tänkte jag på det här med jul på landet…tomten kommer från skogen /med lykta och barnen har stått i fönstret och ropat för han hittar inte riktigt,,,, han får sedan dela ut julklapparna, varje barn får varsitt paket att öppna sedan tittar alla på på vad alla fått (alltså inte bara jag och mitt) sedan nästa paket till alla och så genomgång igen. Det blir en helt annan grej än om alla bara river och sliter i sina saker…mycket mer av äkta stämning. Mina barn har sedan fått rada upp sina klappar på sängen innan de ska sova och vi har tittat och beundrat igen, natten innan julafton har vi satt ut tomtegröt och om fatet varit tomt har de vetat att tomten kommer…..innan tomten åkt har han fått ett glas julmust och kramar av alla barnen…..som stått och vinkat farväl,,,,,,man kan också låta tomten lämna in en säck och själv dela ut om barnen sitter i en ring, Det blir garanterat fina barndomsminnen. Vi har alltid avslutat kvällen med julsånger vid kvällfikat, massor av ljus…,,,,,,,,,,

 2. Emma

  Hon? Vet ni att elvan är en hon? I vilket fall så är det ju spännande att det snart börjar bli dags. Tycker du gör helt rätt som vilar lite middag.

  MIRKA SVARAR: Ja vi vet att det blir en tjej:-)

 3. Charlotte Borneklint

  Hej på dig.
  Jag har bara 3 men tycker det räcker och blir över ibland 🙂 Men jag har å andra sidan fyllt huset med djur i stället… 🙂

  Vilken strålande idé att döpa tösen (om det blir en tös) till Älva. Det passar ju perfekt och dessutom är det ett underbart vackert namn.

  Titta gärna in hos mig om du vill. Jag är en obotlig klantskalle och bjuder på det. 🙂

 4. Eva

  Hej hej! Inne o vinkar lite, du är sällan på FL o kollar numera? Jag som ligger två veckor före dig…. Jag brukar få problem med stigande blodtryck istället haha, men klarade mig förra gången o hittills ser det jättebra ut, skönt! Men några dagar tidigare kunde det ju få bli den här gången så vi inte prickar in juldagarna…Men du kanske hellre vill förbi nyår? Hoppas det blir bättre med yrseln, låter jobbigt! Kram, Eva

 5. Maria

  Hej!
  Jag har läst din blogg ett tag och tycker det är jätteroligt att följa dig och din familj i er vardag. Nu vill jag ge dig en stor eloge för att du överhuvudtaget orkar skriva på bloggen när du är höggravid och som idag när du har en sjuk liten Nellie hemma. En stor bukett med rosor till dig.
  Kram från Maria.