Trettonbarnsmamman

Mvc-besök

Jag hade tid till mvc kl. 10.30 idag men packade in barnen i bilen redan kl. 9 och passade på att åka till Ica Maxi innan.

Peter storhandlade igår och köpte chorizo som visade vara gammalt med bästföre datum 6/9-11!

Tur att vi såg det och slapp därmed bli risiga i magen:-D

Maxi har ju också så bra med färskvara-garanti och hittar man någonting gammalt så får man tillbaka dubbelt upp:-) Dessvärre verkar de inte ha nån bra koll på alla sina varor då jag hittade en till gammal förpackning i disken när jag skulle hämta nytt till oss….

Jag hann aldrig köpa strumpor till barnen igår så nu fyllde jag på strumpförråden ordentligt:-) Linnéa fick även ett par jumpabyxor.

Sen hann jag in i en annan butik där jag köpte en ny hood-tröja till Linnéa…

Mvc-besöket gick bra. Det var ett trevligt ställe och barnmorskan verkar mysig:-) Nellie skötte sig bra ända tills vi skulle lyssna på hjärtljuden – då blev hon typ hysterisk. En okänd som rörde hennes mamma med någon kostig apparat var inte populärt:-D

För att inte tala om sköterskan som strax efter tog blodprover på mig! Stackars Nellie var nästan otröstlig….

Fick inte hem min journal idag då bm skulle sriva i den efter besöket då den skulle fyllas på från början med uppgifter från mina journaler från Märsta…och det hade tagit sin tid;-)

Socker: 5.9

Hb: 108

Vikt: 72

Resten kommer jag inte ihåg men allt var bara bra i alla fall:-)

Jag var lite rädd att Nellie skulle hinna somna i bilen å vägen hem men hon höll sig vaken:-) Alltid skönare att få henne sova i sängen för då blir hon ordentligt utvilad:-)

Nu håller jag på att färgar övre hälften av mitt hår. Undre delen, det mörka gjorde jag för ett antal veckor sen men har bara inte fått tummen ur baken till att färga resten också;-)

Men nu är utväxten lite väl stor och de gråa stråna lyser fint igenom:-D

Sen ser vi framemot lite roligheter ikväll:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanna

  Hej….Eftersom jag är ny på din sida måste jag få fråga när den lilla

  kommer till världen…alttså vilket datum har Mvc satt?? Sen undrar jag

  vad du önskar dej? Pojke eller Flicka? Nu har du ju redan båda sorterna

  men man kan ju vilja önska för det…..Själv har jag en pojke på 35 o två

  flickor den ena på 32 o den andra på 22 år…Så du får gärna fråga mej

  om du vill oxå….Alltid får man väl med sig lite erfarenhet när barnen är lite större..men jag är nog en Baby mamma…bara älskar de små, du gör ju ett fantastiskt jobb….Jag är beundrad hur du hinner med……Stor Kram till dej

  MIRKA SVARAR: Hej och välkommen:-) Jag är beräknad till 31/12 – nyårsafton:-D Vi vet att det blir en flicka men könet hade aldrig någon betydelse för oss, har ju nu 5 av varje´:-)

 2. kerstin

  City Gross har samma dubbelt upp men där får man även ett present kort att handla för iallafall har jag fått de båda gångerna jag råkat ut för gamla varor.

 3. Kim

  Hej Mirka!!

  Du/Ni ska passa på å gå på Mickelsmäss första söndagen i October den ligger i Örsundsbro.. Mycket folk å kul med alla stånden..

  Hoppas att Ni Kan..
  Där brukar de ha strumpor som bara den..
  Kram