Date mm – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Date mm

Idag har jag haft en snabb-date med finaste Annica 🙂 Vi tog en fika på Ikea i Uppsala och jag fick även min goodie-bag + vinst från kryssningen som Annica så snällt tog hand om åt mig 🙂 Tack gumman ♥

Passade på att handla lite på Ikea – väldigt lite för att vara på Ikea men tog bara det som jag hade tänkt att köpa, inget annat 😀 2st tjockare ljus till våra lycktor och lite gröna bladväxter till 2 stora vaser vi har ….

Passade även på att köpa nya skor till Thor, Oliver och Jennifer på Skopunkten då det börjar närma sig slutet på foppa-säsongen 🙂

Åkte hem och la Nellie som inte hann somna i bilen tack och lov 🙂

Tog hand om lite hushålls-sysslor tills skolbarnen kom hem. Jennifers nya kompis Essi med mamma Jaana och Lillebror Jonathan kom på en fika. Roligt med nya bekantskaper och det visade sig att Jaana är uppvuxen inte alltför långt ifrån mig – Jag bodde ju mina 14 första år i Åbo och hon strax utanför Åbo 🙂

Helena kom med sina barn och blev kvar till middag, pannkakor 🙂

Jaana tog med sig Jennifer och Benny till Enköping där de skulle testa på friidrott, jag gillar just friidrott och skulle bli glad om de ville börja med det 😀

Nu börjar sirenerna tjuta här så dags för mig att få barnen i säng 😉

PS. Kommer att meddela vinnaren senare ikväll – Det har tagit tid att räkna ihop alla bidrag, fan över 700st-helt makalöst roligt ju 🙂 Nu ska jag sen låta antingen slumpgeneratorn ta fram en vinnare eller ringa till morsan och bara be henne att ge mig en siffra 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Hirvelä

  Vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg:) Jag tycker du är enorm som människa, Grattis till körkortet (om än lite sent) Hoppas att det blir fler program på tv å att ni är med då:) Kram Anna från Avesta.

 2. Therese Hedman

  Nu väntar vi med spänning på vinnaren :)))

  Låter som ni haft en toppendag ! Vilken lyx att kunna åka till Ikea när det faller en in… själv bor jag på gotland… alldeles för långt från ikea 😉

 3. linsan

  Gud nu vart jag lite nyfiken på att fråga om du står och steker pannkakor själv? Vi är tre i min familj och det tycker jag tar lång tid, hihi.