Trettonbarnsmamman

Jag – sysslolös!

Japp, det stämmer…trot eller ej 😀 Nellie sover och barnen leker på tomten – de har picknic 🙂
Sysslor har jag om jag vill och orkar men jag orkar inte just nu….. Barnen har varit rastlösa hela förmiddagen och tjatat om precis allt och inget så det är skönt att bara sitta en stund 😀
Nellie älskar sin lära gå-vagn…..inte att gå med den utan att stå eller sitta i den 🙂

DSC01310 - Kopia

Annars så går Nellie mest hela tiden nu, hon kryper bara om har riktigt bråttom nånstans 🙂 Hon lär sig lite nya ord också – mamma (har kunnat länge), pappa, titta, nej, där….
Thor har blivit en retsticka och gillar verkligen ibland att få Nellie att låta. Tex ska hon krypa iväg så håller han fast i hennes fot mm. Nellie blir skitarg och ryter ifrån ordentligt!

Hittade en filmsnutt som Peter filmat

Vi har skaffat oss en HD-box från Bredbandsbolaget på prov i 2 månader. Vi har varit lite emot att ha en box då vi inte vill att ungarna sitter fastklistrade vid tv:n dagarna i ända. Just nu är de överlyckliga över dessa Disney-kanalerna mm och än så länge fungerar tv-tittandet helt okej. Själv är jag glad över att ha tv4 fakta och national geografy wild – de kanalerna gillar jag 🙂  Vi har även ett par gånger testat att hyra film via boxen då det inte kommit något sevärt på tv och det är ett bra alternativ att kunna göra 🙂 Så än så länge är vi rätt nöjda med boxen….

Nu vaknar lill-fian….

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anita

  Hej! Ett tips till er! Vi har en box från Boxer, som vi har kontantkort till. Är jättebra, när barnen var mindre laddade vi det i dec och 3 mån. För det är så många bra program vid jul. Resten av året har vi bara de vanliga kanalerna. Om du är intresserad kolla in på http://www.boxer.se 🙂

 2. Sandra

  Hej! Vann din libero tävling igår och redan idag hade jag paketet på min trappa. Toppen =) Tack för kul tävling, hoppas det kommer flera.

  MIRKA SVARAR: Wow, det gick ju superfort 😀 Det kommer mera roliga tävlingar 😉

 3. Trillingmamman

  Åååh vad tiden går fort. Tänka sig att lilla tjejen blivit så stor! Ska bli underbart att se er igen :-).

  TV4 Fakta är min favvokanal också :-)).

  Kramar <3 <3 <3

 4. Emma

  Hej Marika!
  Tack för en underbar blogg!!
  Läser de varje kväll!
  Har ni funderat på att söka er ut mot skärplinge/hållnäs?? Underbara områden o natur!! Ett litet tips bara 🙂

  MVH
  Emma

  MIRKA SVARAR: Vi har kollat mycket just runt de områden då vi själva gillar naturen mm där runt Skärplinge men har inte hittat passande hus där heller 🙁

 5. Anna

  Läste att du hade använt dig av Caraktylene är det sant?

  MIRKA SVARAR: Lustigt att jag såg nyss att du ställt exakt samma fråga till Madde??!! Jag har ingen aning om vad det är för något och tänker inte ens ta reda på det…..

 6. HEJ

  hej mirka! har ni någonsin kollat Solletuna, en jätte trevlig kommun utanför stockhol. Det finns ganska många fina och bra hus överallt i sollentuna, nära allt nästan. Det finns skolor, bussar, småcentrum och dagis nästan överallt. Om inte så är det iallafall en kommun värd att kolla in. Jag tror ni skulle stormtrivas!

  MIRKA SVARAR: Vi är väldigt bekanta med Sollentuna men vill inte närmare Stockholm utan längre bort 😉