Trevlig valborg :-) – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Trevlig valborg :-)

Vi har inget speciellt planerat, jag tvättar hela kvällen också så roligare än så blir det inte här 😀
Vad har ni tänkt att göra idag?
Lite oviktigt vetande – Jag har namnsdag idag enligt den finska almanackan 😉 Har i för sig inte kunnat dubbelkolla det då jag inte äger en finsk almanacka men morsan har i alla år grattat mig denna dag så jag får snällt tro på henne 😀
Morgonen började tidigt som vanligt hos oss, uppe runt kl. 6. Kl. 10 var vi klara med frukost, barnen påklädda och klara, småttingarnas rum storstädad och klar och Peter rensar för fullt nere hos de större barnen 😀
Ungarna springer helst in och ut där nere så de kommer direkt ut till lekplatsen och det innebär ju att det behövs en storstädning typ varje dag 😀 Man tjatar sig gul och blå om att de ska ta av sig skorna innan de går in men det glöms bort på två röda 😀

Nu är det prick en vecka kvar till mammablogg-galan 🙂 Och otroligt men sant så är jag klar med allt! Klänningen, strumpbyxor, ny BH, smycken, skor….allt klart 😀 En liten nätt väska behöver jag i för sig men lånar en av morsan som har många av den varianten 😀
Jag kommer nog inte att sova kvar på hotellet utan Peter hämtar mig sent på kvällen. Vi ska ju på Berns på barnkalas-event på söndagen kl. 12 och jag tyckte att det var enklast om jag sov hemma så det inte blir så stressigt på söndag morgonen 🙂
Ni glömmer väl inte att rösta på mig de här sista dagarna innan galan *blink, blink*
Jag skulle jättegärna vinna kategorin – Bästa flerbarnsmammabloggen – där man i så fall vinner en syskonvagn från babyjogger, kommer ju att behöva en sån när bebisen kommer 😉
Rösta gör ni HÄR 🙂
Kategori 1: Bästa mammabloggen – minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma
Kategori 4: Bästa flerbarnsmammabloggen – minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma

Hoppas att alla ni får en underbar dag idag med massa sol och skoj 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. pernilla

  hej mirka!
  jättetrevlig blogg och grattis till graviditeten!
  det skulle vara kul och veta när barnen är födda, hur gamla dom är och födelsedag och så!
  kram pernilla

 2. Anette

  Hej Mirka. Jag brukar alltid läsa din blogg och sedan länka till barbamammas…men nu har du inte kvar den länken varför;0(

  MIRKA SVARAR: Jag har valt att länka till de som länkar till mig 😉

 3. Caroline

  Hej Mirka!
  Äntligen hittade jag din blogg! Ni var mina klara favoriter i FA!
  Dina barn är förtrollande söta och kärleken i eran familj är enorm, man blir helt glad. 🙂
  Kul att ni väntar ett eller kanske till och med två barn till! 🙂 Grattis!
  Tycker det är så roligt med din familj att alla barn är så lika över ögonen, man ser verkligen att dom är syskon. Hoppas man får se mer av er!
  Har även en fråga: Vad vill du ge bebisen/bebisarna för namn? Är jätte intresserad av namn 😛

  Kram!

 4. Anna

  Hej Mirka!

  Läser din blogg flera ggr varje dag i jakt på nya inlägg. Har dig som “favorit” i menyraden. Efter jag har läst klart din blogg går jag vidare, via dina länkar, till Maddes Barbamammablogg. Undrar varför du har tagit bort länken! Beror det på röstningen?

  MIRKA SVARAR: Nej, har ingenting med röstningen att göra. Håller på att göra om lite och är inte klar ännu bara 🙂

 5. Louise

  Grattis på namnsdagen:-)
  Hoppas du vinner någon av kategorierna…har röstat på dig för din blogg är supertrevlig att läsa:-).
  Idag händer det inget för min del…jag ska stanna hemma ocj städa medan min sambo tar med sig barnen till kolonin:-).
  Jag har varit dålig så jag vill inte vara ute så kort tid efter.
  Ha en bra dag

 6. Rebecka

  Hoppas galan blir superkul för er! 😀 Här hemma blir det premiärgrillning (bättre sent än aldrig!)! Ska nog testa och grilla lite alla möjliga saker, kommer nog stjäla några idéer av dig. 😉 Ha en underbar dag, ta vara på alla fantastiska stunder och ta hand om varandra.:) Kram