Sportlov – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Sportlov

Nu har vi sportlov och den började ju bra med sjuka barn!
Victor stackaren låg hela dagen igår och sov, fick ner febern lite med Alvedon men bara ett par timmar senare låg febern på över 40 grader 🙁

sjukvictor
Här har han slocknat i Olivers säng

Victor vaknade till liv på kvällen strax efter att de andra barnen lagt sig och frågade om han kunde få tee. Visst får du det, sa jag och då undrade han om vi redan hade ätit frukost? “Lilla vännen, det är kväll nu och barnen har lagt sig, ingen har ätit frukost nu” svarar jag…. Han blir jätte ledsen och tjatar om att vi inte väckt honom till frukost! “Klart att du får frukost” sa jag och gjorde tee och mackor åt honom 😀 Sen gick han och la sig igen….. Inte lätt att vara sjuk inte 🙁

Nellie var inte rolig igår! Sällan har en dag varit sååå dryg som igår kan jag lova! Hon hade feber hon också och var den gnälligaste ungen i Märsta. Ingenting dög…..Hon ville inte äta, inte dricka, inte ha napp INGENTING! Hon ville bli buren konstant och ni ska inte tro att det dög att sitta ned med henne i famnen nej, nej, nej….Man skulle gå runt med henne för att få tyst på ladyn.
Nellie har dessutom fått röstresurser from hell! Jag skulle gärna vilja ha en sån där mätare som mäter ljud för hon kommer så högt upp i desibel när hon skriker att hon nästan spräcker glasen….och för att inte tala om våra trumhinnor 😀

Här försöker Peter laga mat och ja….nöden har ingen lag 😀

peter
Oj vad han älskade sina hörlurar med radio igår 😀 😀

Jag hade tvättstugan igårkväll och det var njutning att komma dit och “vila” sina öron en stund 😀

Till slut somnade Nellie, helt utmattad runt kl. 21……Hon hade bara sovit max 1 timme sammanlagt under hela dagen…
Och kors i taket – Hon sov heeela natten 🙂

Idag är hon mycket piggare, snorig som bara den men pigg, äter och leker 🙂
Även Victor är piggare, inte helt frisk men klart mycket bättre 🙂

victor-alice
Här äter han sin andra frukost för dagen 😀 Ett gott tecken ….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina (Tävla om napphållare hos mig)

  Men lilla Victor då….

  Jag har en iPhone och laddade ner en app som är en decibelmätare.
  Maken trodde inte på mig när jag berättade att jag fick ont i öronen av att dottern skrek en dag så jag mätte och jodå, det var ungefär lika högt ljud som en motorsåg… Vid mitt öra!

 2. Erika

  Krya på er <3 Längtar till klockan 20.00 då jag sitter bänkad framför tv:n för att följa din underbara familj, men även de andras!!

  Bilden på Peter med peltor hörselkåpor får mig att skratta då jag inser att jag inte är ensam om fenomenet, då min sambo gör likadant när det är något intressant på radio 😉

  Kram Erika

 3. jenny

  Krya på er! Ikväll är det å bänka sig igen=0). Underbart underhållande med eran vardag! Du har en vacker familj Mirka!

 4. maria

  Sjuka barn är inget roligt, tur att det är övergående. Vi hade sportlov förra veckan så här är alla barn på skola och dagis. Jag fnissade till när jag såg bilden av Peter med sina lurar,så där gör min Danne också ibland när det blir allt för högljutt en längre tid. Hans är också med radio.Hoppas nu att ingen mer blir sjuk, så att ni får ett lov utan små sjuklingar.