Ikväll…. – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Ikväll….

Ikväll ska vi till bvc med Nellie och även börja packa lite smått inför vår Cypern-resa 🙂
Ja….på kvällens Familjen Annorlunda så klart 😀

Bvc-besöken är ju vad de är, vi har haft samma bvc-tant till alla barnen – Syster Karin och ungarna är väl bekanta med henne och gillar att träffa henne 🙂 Nellie är i en sån där rolig period nu att hon är rädd för de flesta inklusive syster Karin….Sist vi besökte henne så skrek Nellie helt hysteriskt 😀

Att packa inför vår första gemensamma solsemester var inte det lättaste! Jag är sån som tar gärna med mig lite för mycket kläder, hellre det än för lite 😀 Ja…vi får väl se hur pass mycket de visar….Vi hade i alla fall ca. 10 väskor minst med oss till resan – 6st stora och ett antal mindre 😀

Nu ska jag börja lite smått med att förbereda middagen ….. Peter kom hem nyss och kände sig trött och febrig så han ligger och sover nu…..

Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. GBP

  Tycker du är jätteinspirerande som mamma, lugn och go. Det verkar många gånger som att det inte finns något som rubbar Mamma Mirkas tillvaro. Hur bra tålamod har du egentligen? 🙂

  KRAM!

 2. Amanda

  Hej Mirka.

  Jag undrar om familjerna som är med i “Familjen annorlunda” får betalt? Och får ni skriva under kontrakt där ni måste hålla visa saker för er själva, såsom “lön” osv?

  Om du har tagit upp detta tidigare i bloggen så ber jag om ursäkt, men jag orkade inte bläddra tillbaka:)

  Ha en bra kväll!

 3. Camilla

  Livia har också börjar bli smått”förskräckt” för folk hon inte känner så bra. T.o.m min syster vill hon inte vara med. Lite lustig ålder damerna befinner sig i nu, först tuffa och kryper iväg på upptäcktsfärd för att sen gråta som bara den när någon annan än mamma o pappa kommer i närheten.:D. Nu ska jag och dottern ta våran myskväll med ansiktsmask och titta på våra vänner i familjen annorlunda. Kram och hoppas febern ger med sig snart!” hälsn Camilla+8 barn.

 4. Sussie

  Hej Mirka.

  Va ett tag sen jag skrev en kommentar tänkte det va dax igen nu. Inget kul med sjuka barn eller sjuk gubbe. Hoppas att dom snart blir friska och krya igen. Ska bli kul och se er idag på tv. Missa förra veckans program pga att jag jobba men tagit igen lite via datan. Tänkte även höra med dig. Du tycker om och baka och lägger gärna ut recept här. Jag har provat din bananpj och den slog verkligen här hemma. Jag använde riven choklad ovan om bananen. Men nu till saken. Har ett recept på en jornöttspaj det e med en sån man serverar som en fruktpaj. Undrar om du skulle vilja ha den och testa den med. Ha en underbar måndag. kram

 5. Birgitta å Kocken

  Nämen, är det Peters tur nu! Och min erfarenhet är, att det finns inget sjukare än en sjuk karl, dessutom får dom en släng av PMS.
  Kocken brukar sitta inlindad i ett täcke, så jag riktigt ska SE hur sjuk han är………Hoppas Peter kryar på sig, och att du klarar dig!
  Kram på er♥