Trettonbarnsmamman

Söndagens utflykt

Vi hade bokat in oss på en husvisning igår. Huset såg rätt bra ut på hemnet….lite lagom mycket renoveringsbehov, stora rum mm.
Emmelie kom med sin kompis Sara för att passa tjejerna så tog vi med oss alla grabbarna 🙂

Väl framme så var det byst med folk…..minst 12 bilar stog parkerade utanför….och modet skönk lite grann. Det här huset var ett dödsbo och därav också ett rätt bra utgångspris. Vi gick runt och spanade inne i huset och många av de som var där kände igen oss så det blev mycket prat om oss istället för huset 😀
Men huset var inget för oss 🙁 Som vanligt så ljuger bilderna på hemnet lite grann, rummen är ALLTID mindre än vad de ser ut att vara! Alla elledningar var stenålders så de skulle behövas dras om omgående. De flesta rören lika så. Stora badrummet som var gjort inte allt för många år sedan måste ha gjorts av någon som INTE är behörig för kakelsättning mm. Såg ut som ett fall för fuskbyggarna 😀 Så hela det badrummet skulle behövas göras om! Det fanns 5 sovrum, allrum och vardagsrum…..Vi hoppades på att nåt rum skulle gå att dela av men njae…..det hade inte blivit bra 🙁 Nä, summa kardemumma – Inget för oss!
Jakten fortsätter dock 🙂

Vi stannade till på Burger king i Gränby Centrum i Uppsala och käkade. Emmelie hade matat de där hemma redan 🙂

Nellie2

Nellie in action 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Letar ni hus i Uppsala? Tycker det känns bekant det där huset….var med om något liknande för ett tag sedan. Varför locka dit besöakre på visningen när det visar sig att man blir besviken när man ser objektet. Bättre att hålla det lagom lockande!

  2. Neta

    Va läste jag så fel! Måste kolla igen.
    10-11 000 !!! men herregud då kan ni ju köpa hus för 5-6 miljoner om ni ska få den månadskostnaden!

    Ja vi letar också max 1 200, ca 4 rum för att slippa ha lån, att det ska gå jämnt upp + att vi ska lösa ett billån. Vi får kanske 1 500 för detta men då ska det säljas med särskild förskrivningsrätt.

    Norr om Tierp finns ju både stora och billiga hus men det kanske blir för ensligt för er.

    Kollar ni mest på kvm eller antal rum?

  3. Emma

    Så mysigt med hus, Önskar att jag hade råd att skaffa hus till min familj =) men det är som det är, Hoppas ni hittar det som nu verkligen vill ha =) Kram från mig =)

  4. Neta

    Har ni sett 10-rummaren i Ekolsund som är för uthyrning.
    Finns även en 7-rummare här i byn men det har ni väl sett på hemnet, men alla objekt finns ju inte där heller har vi märkt.

    Ja det är mkt folk på alla visningar nu, vi åker ju också runt lite, letar också runt Uppsala o Tierp, men det värsta är att man måste bestämma sig så fort, senaste huset vi tittade på var sålt dan efter.
    Inte vågar jag agera så fort man vill ju bli av med det man har innan man vågar köpa nåt nytt. Ändå lär inte vårt bli svårsålt.

    Lycka till i fortsättningen, håller du en tumme för oss så håller jag två för er 😉

    MIRKA SVARAR: Hittade bara en 7 rummare i Ekolsund och den hyrdes ut i bara 1 år 🙁 Vi har lagt vår budget rätt lågt, vill hålla kostnaderna runt max 10-11 000 med driften och därför vill vi inte heller köpa ett hus för flera miljoner utan vill hitta ett billigare och tar då lite renoveringsbehov 🙂

  5. sargit

    Synd att det inte var vad ni hoppats på. Vi har också precis börjat gå på husjakt, inte lätt det här då det ju är ett stort beslut och en stor investering. Ni verkar dock ha koll på vad man ska hålla ögonen på vid visningar. Själv känner vi oss rätt så vilsna… Lycka till. Kram

  6. Louise Nyblom

    Min Miranda blir alldeles sprallig nu när hon ser att ni varit här på Gränby!!! Nu kommer hon nämna det varje gång vi är där =)