Trettonbarnsmamman

Lite om vår semester:-)

Först bara några ord om lite annat……

Helt ärligt alltså…..Hur kommer det sig att vissa har så svårt att fatta att jag har en stor familj vilket innebär massa sysslor typ hela tiden från tidig morgon till sen kväll och jag hinner inte sitta vid datorn 24/7?!
Jag får oftast en 5-10 min hit eller dit vid datorn och det räcker inte till att skriva ordentliga inlägg by far….. När jag ska skriva ett inlägg så behöver jag lite lugnt runt om kring, det är då orden flöder som bäst:-)
Jag förstår att man ska helst skriva flera inlägg om dagen OM man vill få många läsare mm men jag tänker INTE åsidosätta min familj pga min blogg! Sen om jag då tappar flera läsare på grund av det så VEM FAN BRYR SIG, HELT ÄRLIGT!
Som jag skrivit tidigare så bloggar jag först och främst för min egen skull…..Sen är jag dock JÄTTEGLAD och RÖRD över att så många underbara människor tycker om att läsa om mitt liv mm!

Så , då fick jag det sagt……:-D

Japp, vi har haft en underbar semestervecka och vi har njutit enormt mycket:-) Jag kan tyvärr inte avslöja alltför mycket (som ni flesta säkert förstår…) men lite foton ska ni ändå få se:-)


I väntan på att få åka till Arlanda:-)

Väl framme så kollade vi in de 3st lägenheterna vi hade och här bodde jag, Peter, Alice, Oliver, Thor och Nellie:

Välkommen in:-)


Vardagsrum och kök i ett

Köksdelen


Alices och Thors sovrum


Oliver sov i soffan i vardagsrummet


Vårt sovrum…

sängen….(som var mindre skön….)


Nellie i sin resesäng i vårt rum:-)


Sen hade vi en stor balkong med bord+4 stolar, 2st solstolar mm
Kevin och Linnéa 🙂


Lite utsiktsbilder från Kevin och Linnéas balkong:-)


Stranden…


Lek runt poolen:-)

Snygga Alice:-D


Utsikt utanför pool-området:-)

Såå vackert:-)


Nellie njuter:-)


Linda med Nellie:-)


Se vem där…:-D
Vi träffade även de andra figurerna men fick tyvärr bara bajs-foton på de:-(


Middagsbuffé


Peter och Linda:-)

Jag med Nellie:-)

Efter varje måltid så fanns det även massa gott till efterrätt:-) Victor hade gärna hoppat över all vanlig mat och bara ätit efterrätt om han fått bestämma:-D

Mina smakprover…


Peters tallrik:-)


Och Victors tallrik:-)

Oj, vad vi åt gott under veckan…helt fantastiskt:-)

Vi fastnade för en liten ”lagun” där det var helt perfekt att snorkla och snorkla gjorde vi i massor:-D


Vattnet var såå klart och fint och såg massa fina fiskar, krabbor mm:-)


Visst är Alice snygg i sin utstyrsel:-D


Lite bilder från den fina badstranden:-)


Victor:-)

Peter och Thor

Nellie gillade den mjuka sanden:-)

Från vår båtutflykt…


Behöver jag säga att vi njöt:-D

Annat roligt:-)


Oj, vi fick hem några katter en dag ocks
å:-D

Nåt som vi allihopa uppskattade väldigt mycket var showerna efter middagarna. De som uppträdde var enormt duktiga och ungarna avgudade de:-D De flesta av barnen satt alltid precis framför scenen, Nellie sov snällt i vagnen och ibland somnade även Thor. Vi vuxna njöt av EN varsin god drink nästan varje kväll så nu kan man nästan säga att jag har druckigt för de kommande 3 åren (med tanke på att jag dricker ca 1 cider/år*S*)


Linnéa,Jennifer och Victor med Malin, en duktig och mysig artist:-)


Selina, Jennifer, Linnéa och Oliver med Sara, även hon en duktig och snäll artist:-)


Benny,Jennifer och ”vår” Daniel (i glasögon) med Oscar, även han enormt duktig:-)

Men stoora favoriten var ändock Fredrik, alias clownen RaiRai! Han var ibland clown, ibland trollade han eller så gjorde han annat spex:-D Såå duktig och rolig och ungarnas stora idol:-D
Victor och Benny med Fredrik:-)


Alice blev kär i Fredrik och följde efter honom som en liten svans:-)

Och till slut…pricken över i:et:-D

Ett gäng underbara killar;-)

Jag måste också få berömma våra underbara barn som skötte sig exemplariskt under hela semestern! Jag hade aldrig trott att det skulle gå så smidigt att semestra med 10 barn:-D Och faktum är att flera stycken andra semesterfirare kom fram till oss och berömde oss som vågade resa med så många barn och  barnen som, trots att de var så många, så hördes de inte! Många hade större problem med sina 2-3 barn än vad vi hade med våra 10 (deras egna ord)! Bättre betyg kan man nog inte få:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna, 6barnunder7

  Ser helt underbart ut. Min dotter 8 år, sa att hon också skulle vilja åka på en sån där Fritidsresa någongång när hon såg reklamen med Bamse och hans vänner :).

  Kram anna
  6 barn under 7 år

 2. Hannes Lindgren

  Ni ser ut att ha haft det trevligt. Det var ni värda! Jag gissar att ni var i Mexiko även om jag inget vet =)

  Längtar tills man får se er i TV-rutan igen!
  Kram Hannes

 3. Anna

  Är väl ingen som kan gnälla över vad du skriver eller hur ofta du skriver. Bloggen är ju din. Gillar man den inte så får man väl låta bli att läsa den då!!
  Va härligt det ser ut med sol o bad. Önskar verkligen jag hade haft råd att åka iväg…

 4. Sussie

  Hej Mirka

  Åh vilka härliga bilder. Ni ser ut att ha haft en underbar semester 🙂 Ska bli roligt att se er i Familjen Annorlunda när det drar igång igen.

  Klart du inte kan sitta och blogga hela dagarna, det fattar väl vem som helst?! Gör det när du hinner, det är alltid lika roligt att läsa 🙂

  Kram Sussie

 5. Mia

  vi har varit på precis samma ställe för ungeför 4 år sedan det va samma hotel som vi bodde på 🙂
  Hoppas ni hade det bra det hade vi i allafall

 6. Branka

  Åhhh så härligt ni haft det!

  Det med att ni och era barn hördes mindre och att ni klarade er bättre än många gör med färre barn.
  Känner igen det lite :-)Men det är alltid vad man själv gör det till. Hur man själv är med sin familj som speglas i barnen 🙂 Så lugn och harmoni finner sig hos er alla då kärnan är sådan.

  Hoppas vi kommer i framtiden bli välsignade med lika underbar och stor famlij som eran 🙂

  Jag kommer inte sluta kölja dig/er bara för att du inte hinner med en massa inlägg hela tiden!

  Ni är en super famlij!

  Kram Branka

 7. Susanna

  Härligt! En sån underbar resa var väl precis vad ni behövde efter bl.a Peters operation och besvikelsen över husköpet som inte blev av!?
  Hur mår Peter?
  Nu har ni ett skönt minne att vårda under vintern som är i antågande!
  Jag blev så glad för er skull när jag såg fotona!
  Ska bli kul att se Fam. Annorlunda sen men kommer att sakna Carola. Ha det gott!

 8. Gunilla

  Härligt Mirka!! Ni ser ut att ha haft det underbart! Det var ni väl värda :).
  Vore kul om vi hinner ses och ta en fika nån dag innan jag börjar jobba den 15:e.

  Ha det gott!

 9. Birgitta

  Unnar er verkligen denna semester! Jodå, jag skulle mycket gärna läsa din blogg vareviga dag! Men så dum i huvudet är jag inte så att jag förstår att det finns annat att göra. NÄR du skriver, läser jag, med glädje.
  Du är så bra! Skit i krav, gör , som du vill, känner och orkar! ♥♥♥ Kramar♥♥♥

 10. Laila Gustafsson

  Skit i vad dom skriver till dig jag bloggar oxå bara för min egen skull visst är de kul när man får höra att dom tycker om de dom läser men vissa dagar lägger jag in mycke andra 1-2 inlägg å sen vad andra tycker om de skiter jag i 😉
  Sen är ju min situation annars har bara 1 barn å han är 20 år så jag skriver mest för att ventilera ut lite frustration över min kroniska värk men älskar att läsa din för den är rolig att följa så fortsätt i samma stil vännen du gör ett jätte bra jobb som överhuvudtaget finner nån tid alls att blogga med din familj så jag beundrar dig ska du veta.
  Jag kände igen bungalow där ni bodde våran såg exakt ut så fast lite mindre MEN tror inte de är samma ställe ändå för de är nog ett standard utseende på dom vi var på Bahia Feliz underbar familjeställe……lugnt å bra för barn å lagom stort.
  Kramar Laila!

 11. Maria

  Vad fina bilder. Jag längtar definitivt tillbaks när jag ser bilderna. Jag å gubben vann en resa dit på Bingolotto 1998. Det var dock ingen kul resa för vi lämnade två barn hemma och det var både första och sista gången jag gjorde det.

  Hoppas på att ngn gång få komma tillbaks och visa barnen allt fint.

  Jag ska inte heller avslöja var ni varit!

  Kram

 12. Carolin

  Hej jag älskar programet familjen anorlunda och har följt varenda pogram hit tills jag längtar tills det kommer tillbacka! jag tycker du är jätte dukdig som hinner skriva trots din stora familj jag beundrar dig givet viss ska du inte strunta i din stora fina familj kramar från Carolin

 13. Jenny

  ni ser ut att ha haft det toppen=) skit i dumma kommentarer,dom som skriver dem skulle nog inte blogga om dem själva hade 10 barn;)

 14. Lotta

  Åhh vad underbart ni sett ut att haft det kan knappt vänta på att se den nya omgången familjen annorlunda med er<3

  Kram
  Lotta

 15. Emma

  Åhhhhhhhhhhh det ser underbart ut! Gissar på någonstans i Grekland med tanke på den blåa dörren till hotellrummet. 🙂

  Strunta i dem som klagar, de har väl inget eget liv… Själv tycker jag att du uppdaterar lagom mycket, jag har inte tid att följa en blogg som uppdateras flera gånger om dagen, jag måste ju ha tid för mina egna barn också. 🙂

 16. Carola m 8

  Jaja, härligt var ju bara förnamnet:)
  Men jag saknade ju bildbevis på det där vi pratade om, det jag var så impad av:)
  Haha, nej då bara skojar:)
  Hittade era simglasögon nu igen,,,,,de borde ni haft med er kanske…? De ligger här bakom tv;n och väntar:)
  Ha det bra!

 17. Lovisa

  Jag måste säga det igen! Älskar verkligen att läsa din blogg! Du skriver från hjärtat, Något som fler borde tänka på! KIkar in här dagligen! Fin och rar familj också! Kram Kram

 18. Susse

  Wow vilken underbar familj du har..Härliga semesterbilder..Din blogg ska jag alltid följa o i den mån av din tid…Stå på dig med allt du gör..
  Kram Susse

 19. Niina Eonsuu

  Och vi som drar oss för att åka med TVÅ barn..har funderat på att åka nånstans..men vart vet vi inte ännu.
  Men ni verkar ha haft en riktigt skön vecka=)

  Ang bloggandet..samma här gör det mest för min egen skull för att samla lite tankar osv..inte för andra..
  kram på dig o hela din familj.

 20. Anja

  Har precis hittat till din blogg och älskar att läsa den! Tycker att du har så himla fin familj och jag blir så glad när jag läser om er eller ser er på TV! Kommer att fortsätta läsa oavsett hur mycket eller lite du uppdaterar. Familjen är ju alltid viktigast!

 21. Mirka

  Emelie, Caroline: Får tyvärr inte avslöja det just nu;-)

  Åsa, Petra: 🙂

  Sanna: Jag lovar att berätta om de nya familjerna så fort jag får lov till det:-)

  pauan: Visst är det en härlig plats:-)

  Izabelle: 😀

  Sophie: Tack vännen:-)

  Lovisa: Jo, vi bor ju typ 10 min från Arlanda:-D Vi är ju vana att höra flygplanen så vi störs inte men de som inte är vana vid det kanske skulle störas till början:-)

  Emelie: Nej, avslöja inte:-D

  Elin: Tack:-)

  Eva: Hade jag kunnat så hade jag släpat med er:-D
  Ja du Eva…nog för att jag är en superkvinna men vissa begränsningar har även jag hahahaa
  Jag läste precis om inlägget du skriver om och är det nåt som får mig att se rött så är det såna idioter till människor!! Jag tycker att ditt kommentar där var skitbra och det du skrev på din blogg vad ännu bättre! Ingen kunde ha skrivit bättre om den saken:-)
  Kramar emottages och skickas tillbaka:-)

 22. Trillingmamman

  Mmmmmmmmmm vad underbart!!! Blir inte alls avis….. njuter av regnet, slasket, kylan här hemma… NOT! Skämt åsido… fan vad kul och skönt med semester. Det behövde ni med alla säkerhet för att ladda lite batterier. Och härligt att allt gick bra med alla barnen dessutom ( ett stort plus i kanten ).

  Mirka… kan inte du väcka barn, laga mat, byta blöja, diska, tvätta, se till barnen, ta ner barnen från soffan, byta lite mer blöjor, ännu en måltid, packa väskor, natta barn, ta ner barn från bordet, ska man laga middag också?!, umgås med Peter, säga till lite barn, klä på lite barn… osv…. osv… samtidigt som du bloggar??!!
  SKIT I DENNA MÄNNISKA SOM GJORDE INLÄGGET I DIN BLOGG… det finns gott om neanderthalare ;-). Vissa vill helt enkelt skapa en totalt meningslös diskussion eller få dig att bli arg. Du är värd bättre, din familj med :-)). Vem är dom som ska komma och bestämma hur du/ni ska göra eller inte göra…. Dessa människor har man fått tillräckligt med doser av.

  Läste ett inlägg på ett forum för en vecka sen som gjorde mig skitförbannad….. och om du skulle ha läst den så vet jag att du hade gått i taket du med ;-). Så jag ska egentligen inte sitta och säga något till dig ;-). Men jag tycker du ska göra som du känner för och du vill inte vad andra skriver… TOMTAR är vad dom är ( så här lagom till jul snart ).

  Massor med kramar från oss alla till er alla….

 23. Elin

  Ser ut som om ni haft det jätte bra!! Måste oxå säga att jag hoppas verkligen att du orkar fortsätta blogga även fast det finns en massa puckon som ställer krav… försök att inte ens läsa deras kommentarer för det finns en himla massa andra som verkligen älskar din blogg och läs om din underbara familj!!

 24. Emelie

  Jag lovar att jag aldrig kommer att lämna din blogg 😉
  Jag vet vart ni har varitför jag känner igen stället men jag ska inte säga något 🙂

 25. Lovisa

  Var har ni varit? Ni har inte så långt till arlanda va? Skönt det skulle vara att ha nära.Störs man av flygplanen när man bor i Märsta? Kommer själv åka i augusti. Ska tänka på er om jag flyger över Märsta! Älskar din blogg 😀

 26. pauan

  åhh, vad härligt. Jag var på samma semester ort och hotell i maj 2009. Och jag längtar tillbaka så mkt. Närheten till havet är ju perfekt bara en trappa ner. 🙂 Hoppas ni hade det jätte bra. Kram

 27. sanna

  Hej!
  Det ser ut att ni har det jätte trevligt på eran semester. Jag sviker dig inte även att du har fult upp med familjen med andra saker. Det ska bli så kul se er snart när ni dyker upp på TV igen. När får du berätta vilka av familjerna som kommer vara med. Eller moste vi vänta tills det visas på TV. Jag är så nyfiken på dom nya familjerna och er så klart. Ha det bra nu.

 28. Åsa

  WOW vilken underbar semester ni fått! Neeeej…. jag är inte alls avundsjuk;)
  Betalar produktionen hela resan eller är ni bara sponsrade med en del? Ska verkligen bli roligt att se nya avsnitten när de kommer på tv!

 29. caroline

  Ni verkar ha haft det jättehärligt! 🙂 Undrar också vart ni var?

  Och mig kommer du då inte förlora som läsare, tycker du uppdaterar lagom mycket 😉