I´m back…:-D – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

I´m back…:-D

Har ni saknat mig??? Jag har inte saknat er först nu jag kom hem:-D Har inte haft tid att sakna någon/något under veckan som varit:-D
Jag kommer att skriva ett ordentligt inlägg imorgon…har varit uppe sen kl.01.45 (hann sova ca.2,5 tim), har en veckas tvätt att ta hand om i tvättstugan mm så jag är rätt mör just nu:-D

Kramis så länge;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Har aldrig förstått mig på varför folk går in och läser bloggar sen klagar och klagar på än det ena än det andra..
  Om ni nu inte tycker om Mirkas uppdaterande eller att hon inte kan tala om allt i livet för tillfället så SLUTA LÄS BLOGGEN DÅ!
  Man behöver heller inte komma in och tala om att man ska sluta läsa bloggen. Det är bara fruktansvärt löjligt.

 2. Camilla

  Nu är ju du Inte så flitig på att lägga upp nya inlägg annars heller, när du är hemma men som Lisen sa, det är helt och hållet upp till dej hur du vill göra.

 3. lisa

  Så förvånad… kunde aldrig ana att ni varit iväg på något lr att tv4 ligger bakom! Naturligtvis är du smart som utnyttjar och tar emot vad som bjuds men inte är det väl det vanliga livet som beskrivs i familjen annorlunda??

 4. Emma

  Skriv när det passar dig och skit i dem som klagar!!! Klart man är nyfiken på var ni har varit och vad ni har gjort men den som väntar på något gott…

 5. Mirka

  lisen: Vilken tur att du slipper bry dig om hur det går för min blogg! Tyckte att jag gjorde klart i ett inlägg att jag skulle vara borta en vecka och jag lovar dig…är man iväg med en familj på 12 pers så har man inte tid att leta upp internet med skitseg uppkoppling…den tiden lägger jag 100 gånger hellre på familjen! Om jag då skulle förlora dig och andra läsare pga att även JAG tar semester så fine…inget jag gråter över direkt:-D Men jo tack, resan var skön och välbehövlig;-)

  Jag skulle uppdatera idag men har tyvärr inte hunnit tömma kameran ännu då vi har firat min mamma som fyller 60 år idag;-)

 6. paula

  kul å läsa kommentarer ..alla som tar sig tid att kommentera typ "jag har lessnat på din blogg" öööh?? varför i hela friden läser man bloggen OCH kommenterar den???
  hahahaha
  roligt folk det finns!

 7. lisen

  Det går skit för bloggorskor som aldrig uppdaterar men whatever.. Det är ju inte mitt problem hur det går för din blogg. Jag har iaf tröttnat.
  Hoppas ni har haft en trevlig och skön resa! 🙂

 8. Susanna

  Välkommen tillbaka! Du har varit saknad 😉
  Jag väntar tålmodigt tills Fam. Annorlunda börjar igen för det är väl då vi får reda på vart ni varit?? ;-D

 9. Mirka

  S: Vad åt du till middag egentligen?? Jo, alla åker väl på semester, har full rulle med familjen från morgon till kväll och dessutom hinner sakna sina bloggläsare….öh, NOT!! Jag skrev inte så för att vara taskig på nåt vis utan med glimten i ögat vilket jag tror att de flesta läsare fattar;-)

 10. :s

  jomen great Mirka -.-
  komma tillbaka från någonting (som du vägrar berätta) också skriva att du inte saknat oss..
  även om du inte har det tror jag inte att det lockar läsare 😮
  fast jag har inte saknat dig heller så det jämnar ut sig 🙂

 11. Emma

  Klart vi har saknat dig. Om du varit på ett varmt och soligt ställe så förstår jag att du inte hunnit sakna oss. Hoppas att ni haft det riktigt skönt och trevligt! Antar att vi får se det på tv sen…