Trettonbarnsmamman

Näää…..

Det ryktas om att det snöar ute!!!
Jag vägrar att se efter och väljer att blunda för det jag inte ser själv finns inte där:-D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna, 6barnunder7

  MMmm, i onsdags kom det här i Norr. På morgonen stora, härliga flingor. Barnen var överlyckliga. Var snabba på klä på sig, men ändå kom vi nästan försent. Kommer till företaget, möts av en försäljare från Göteborg som sitter i sin bil med ca 1 dm snö på biltaket. Hon är chockad. Vilka kontraster 🙂
  Kram Anna

 2. 1 barnsmamman Helena från jämtland

  hej mirka skulle bara vilja kommentera att Alice,victor,nellie och benny blev jätte bra på fotona där uppe!har själv 1 barn som heter Alicia hon är 2 år den gullungen

 3. Hanna

  Om det var samma sak som föll på mig när jag gav mig iväg vid tretiden i fredags så var det inte snö, utan hagel. Så nej, det har inte snöat i Märsta än!

 4. leahs mamma

  åh vad dyrt det är med barnkläder.. jag har räknat ut att jag betalar ca 2000 i månaden för min dotter som är 6 år.. hur mkt brukar ni andra mammor handla kläder för i månaden?

 5. Susanna

  Jag tänkte byta ersättning från Semper till NAN men vad är det för skillnad? Det står på båda paketen att det är baserat på mjölk. Tacksam för svar ;-D

 6. mammeli

  Här i Norbotten har vi överlyckliga barn! Snö! ! ! !
  Och fint tycker jag! =)

  Ha det så bra! Ni är underbara! =)

 7. camilla

  här uppe i västerbotten så har vi snö på vissa ställen uppåt 2 dm,
  här om dagen när det snöade så var våran snöröjarbonde här och snöröjde,då har det kommit lite…men om den ligger kvar vet man inte så hära när det är den 1:a snön.
  men jag vill ha massa snö istället för en slaskig vinter som man hade när man bode nere i strängnäs kommun.
  härlig blogg du har =)
  kramen millan
  kram

 8. Linda ;)

  Det stämmer, såg lite snöflingor fara mot vindrutan när jag kom av E-4 i höjd med Eurostop. Men de försvann lika fort igen, lovar att de kommer snöa rejält vilken dag som helst.
  Kul för barnen iallafall 🙂

 9. Tina

  Lär väll bli halshuggen nu 🙂 Men jag hoppas på en likadan vinter som förra 😀 Hatar när det är slaskigt och geggigt och becksvart ute! Och jag blir alltid lika glad när de första flingorna faller.

 10. Jessica

  Det stämmer! Tro det eller ej! Men i både Enköping och Sala har det snöat lite smått smått. Ja lovar, det var inte regn. Jag såg det med egna ögon 😉 Tvärr! Men inte mycket, bara ett kort ögonblick.

 11. Lotta

  japp här i Jämtland har det snöat,dock väldigt lite tack och lov vinter är inte min TID på året räcker med vårt6 månaders vinter.Snö ska komma typ 1 dec och försvinna 1 feb om jag fick bestämma=D…