Trettonbarnsmamman

Snart så…..

Jag håller på att svara på alla era frågor men det kommer att ta lite tid innan jag är klar……bara så ni vet:-D
Men svaren kommer så fort jag är klar;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katie Grün

  Hej Mirka!
  Jag har skrivit ett blogg inlägg om familjen annorlunda på min blogg om du vill se 🙂 Jag gillar din och de andras (Carola, Tina, Patricia och Janelle)s bloggar 😀 Ni som var med i årets familjen annorlunda var bäst!!!
  Massa kramar, Katie <3

 2. Anonym

  jag funderar lite på klädfrågan…jag har en tjej som är 11år och är rätt van att få mycket kläder…och eftersom man kunnat shoppa mycket på rea så är det ju kanon…men nu när hon passerat storlek 170 och fått gå över till mer dyra kläder så funderar jag ju genast på hur det ska gå ihop…hur resonerar ni kring kläder???

 3. sanna

  Väntar med spänning… (Det är ju som at läsa en bra bok!)
  Du verkar vara en poppis mamma med så många läsare som vill veta så mycket om dig (er!)

 4. Carina

  Det var ju inte dåligt med frågor. Själv har jag inte ställt någon men de flesta verkar ju redan vara ställda.
  Kanske kan du dela upp svaren i lite olika kategorier. Jag tror det blir lättare både för dig och för oss som läser då. Och så kan det ju bli fler kortare inlägg istllet för ett låååångt.

  Jag, liksom så många andra, beundrar hur ni får ihop vardagspusslet. Ha en fortsatt skön sommar.