Trettonbarnsmamman

Sol:-)

Morgonen börjar bra med solsken, härligt:-)


Thor, Victor, Oliver och Alice redo för att gå till dagis:-)

Vad ska jag göra idag tro??

:-D:-D

Ha en härlig dag idag allihopa;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Vilka söta barn du har (även dina äldre. Får inte dom små något ledigt ifrån dagis nu på sommaren? Ha en bra sommar!

  Från en som följt er på Tv.

 2. Trillingmamman

  Hej där!

  tack för inlägget. Har skakat av mig det mesta när det gäller händelsen i fredags på jobbet. Men jag håller med dig fullständigt… man är ju måltavla när det gäller mycket. Inte bara för att man har många barn ;-). Och i det stora hela så försöker man att inte bry sig men ibland brinner det duktigt till både i humör och handling ( va, jag är mänsklig!! ).

  Så du ska piffa till dig idag. FRÄNT! Jag tar det sen när jag har fött tänkte jag… tror inte färgen fastnar just nu ;-). Sen har jag redan Karlssons blandning i håret så det får duga så länge. Hoppas du blir nöjd med resultatet.. väntar med spänning och se :-).

  Lycka till!

  Kramar Eva