Trettonbarnsmamman

Veckans bravader

Alltså, egentligen har jag haft tid att blogga men jag har bara inte fått till det och när man väl har suttit vid datorn och tänkt göra det så har jag inte kommit på vad jag ska skriva……Ändå har jag haft mycket att skriva om men det har bara liksom fallit i glömska när man väl ska skriva *snurrigt värre*:-D

I måndags blev vi bjudna på grillning av Gitta som hejdå då hon ska resa bort en längre tid:-)
Det blev många olika sorters korvar, fläsk ytterfile, nötkött av nån slag, hemmagjord popatissallad, sallad, vitlöksbröd, olika sorters chips och hallon + blåbärspaj:-) Skitagott var det och väldigt trevligt som alltid när vi grillar….Tack så mycket Gitta:-)


Thor


Klätterapan


Jennifer med Alissa


Selina


Matdax


Gitta the grillmaster:-D


Johanna

I tisdags ville Jennifer att vi skulle låta Alice och Thor åka vår gamla, skruttiga tvillingvagn till dagis och efter mycket dividerande gick jag med på det…..
Så Jennifer drog den tunga vagnen och Selina ville promt köra Nellie:-D


En stolt Selina:-)


Benny och Victor cyklandes


Jennifer med Alice och Thor:-)

Synd bara att Jennifer inte följde med och hämtade barnen sen så jag fick snällt köra 2 vagnar hem från dagis….Inte lika roligt;-)

Annars så har jag inte gjort så mycket faktiskt…..Umgåtts med Linda, haft Ammie på besök, haft Anneli på besök, tvättat mm mm Det vanliga mao:-D
Jennifer har sovit hos Linda en natt och Kevin har sovit hos en kompis 2 nätter….

Nellie växer så det knakar och hon börjar få sina ordentliga vaken-perioder nu:-) På kvällarna är hon vaken och ”med” under ca. 2tim…en sällskaplig liten tjej:-)
Hon har ju haft sina magknip och testar nu att ge henne NaN 1 H.A och jäklar min amma vad ungen pruttar:-D Heela tiden pruttar hon:-D
Hon har även börjat sova riktigt bra på nätterna…..från 22-23 till 7-8 nästa morgon!! Duktig flicka:-)


Prinsessan:-)

Många undrar när Nellies bild kommer upp i ramen och jag vet….har varit riktigt seg med det:-( *skäms*
Jag skulle ju få hjälp med en ny design, behövde bara maila bilder till henne men jag har liksom inte fått tummen ur baken ännu:-( MEN nu har jag i alla fall valt bilderna och ska maila de till henne snarast! Hoppas bara att hon är villig att hjälpa mig fortfarande;-)

På lördag fyller Peters dotter Mikaela 17 år och vi ska dit på pool-party:-) Hoppas verkligen att vädret håller sig någorlunda tills dess!

Imorgon ska jag och Anneli göra Eurostop osäker….dags för vår månadliga bb-shopping/lunchtur med andra ord:-D
Fan, jag köpte nya skor jumpaskor till Benny och Oliver för exakt en månad sen när jag var i Väsby C. Bennys skor var helt slut med stora hål redan efter 2 veckor! Och då använde han inte de varje dag äns:-( Oliver har använt sina skor i 3 veckor och nu tittar tårna ut genom fina stora hål!!
Ska inte skor hålla längre än så??? Okej, det var inga märkesskor men inte så jävla kul att köpa skor för ca.200kr/st som håller max 1 månad:-( Kommer ALDRIG att handla skor i den affären igen, den saken är säker i alla fall!!
Så, det blir sko-handel imorgon…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisa

    Hej Mirka o Peter!
    En fråga, hur gör ni för att era barn ink Nellie sover hela nätter? Har en tös på 2½ år som inte sover ännu hela nätter.
    Tacksam för svar. P.s Hon låter och piper ska visseligen inte upp o leka men ändå, man blir ju störd i sovningen
    Kram på er….

  2. anna

    hej hej! barnen växer så d knakar ser jag! hihi…
    om du har kvitto kvar, gå tillbaka med skorna o ta pengarna tillbaka o köp några andra! skor ska absolut hålla längre än så!
    visst sliter barn på skorna men det där e inte ett normalt slitage…..jobbar ju själv i butik och jag hade inte ens ifrågasatt detta….bara gjort en reklamation!!!!
    om du inte har kvitto kvar, och om du betalat med kort, så kan du skriva ut genom banken o visa att du handlat i butiken för dom summorna….brukar vi godkänna i alla fall!!!!!
    ha det bäst! kramar anna o cecilia

  3. Monica

    Hej! Är lite sur för det tar så lång tid mellan inlöggen:) jag längtar efter att läsa dem.
    Reklamera skorna spelar ingen roll om de kostar 50 eller 450 kr ska de hålla bättre än 3 veckor. Annars köp "billiga&bra" skor på Ö&B. Har köpt mycket skor där och de håller minst lika bra som skopunktens, vedins etc.
    Monica

  4. Marie

    Gomorron!
    Nellie har "tjockat" på sig och fått såna där gosiga kinder! Jättesöt! Kul att du alltid har kameran med dig, det är så kul att följa bloggar med en massa foto istället för drivor av text.
    Appropå skor… spara kvitto och gå och byt dem! Skor SKA hålla längre. Jag har bytt en del skor utan problem! Ser fram emot dina nya blogg med ny design, superspännande! Behåll klockan på startsidan, den tycker jag är bra! Åsså bilden på dig oxå (men var är Peter?) Kram Marie

  5. Maria

    Instämmer helt i att skor är av sämre kvalitet idag. Ska man ha hållbara skor får man köpa dyra märkesskor och jag vet inte ens om de håller. Jag köpte skor till våra två söner för 2 månader sedan och det ena paret är nästan trasigt och det andra som var av märket Pax är det stora hål i. Sonen med de trasiga skorna fick nya skor till skolavslutningen och vi får se hur länge de håller.

    Måste säga att det är kul att följa din blogg. 🙂 Må så gott!