Trettonbarnsmamman

30/5-05

För exakt 5 år sedan kom lilla Victor till oss!! Vår goa, glada, hjälpsamma, kloka, busiga, trotsiga, nyfikna son….nr 6 i barnaskaran:-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofie

  Hej Mirka
  har precis hittat till din blogg.Mysigt med 10 barn själv har jag 6 barn den minsta snart 4 veckor har också 1 tvilling par 2 tjejer på drygt 5 år
  Må bäst //sofie

 2. Frågvisa Sara

  Hej Mirka! Rolig blogg med söta barn…
  Tänkte bara om du ville dela med dig lite av hur det är att VÄNTA tvillingar, FÖDA dem, och sedan HUR man reder livet med två på en gång? Har just fått veta att vi ska få två!!! Jätteroligt och lite läskigt!

 3. Svea

  Jag tkr att han är väldigt lik sin pappa.. och Alice är lik mamma. Om det är hon som är näst yngst?

 4. Sara

  Vem är han lik? Hade varit kul att se bilder på DIG och Peter när ni var små. Vilka av era barn som är lik vem. Går det att fixa tror du?

  Vem tycker du själv Du är lik i dina barn?

 5. Anna

  Fin kille med glimten i ögat! Han har ju ändrat sig sen ni var med på TV och från bilden på startsidan här i bloggen. Minns du hur gamla barnen var på dem bilderna du har på första sidan i bloggen?
  Kanske dax att uppdatera… Också saknar vi lilla Nellie där.

 6. Helena

  Snälla kan du inte lägga upp recepten på pajen och kladdkakemuffinsen =) Fyller år till helgen och skulle vilja bjuda på dessa. kram till dig

 7. Jenny

  Grattis Victor och Nellie=) ja och dig på mors dag också,vad underbart att ha så många barn att fira med=)

 8. Anonym

  grattis på födelsedagen!! Hipp hipp hurra!!! stor kille idag!! många födelsedagar i eran familj!! tänk når Nelie tar studenten!! nice!! men det är ett tag kvar!! hon är ju bara 1 månad och lite till=)
  Kram från mig