Trettonbarnsmamman

Monster

Jag har fått hem 2st monster från dagis idag!
Victor och Oliver är trötta och bråkiga som fan:-( På vägen hem från dagis blötte Victor ner hela overallen i ren protest och båda killarna går nu bara runt och skriker på varann och är allmänt jävliga! De vet verkligen hur de ska få igång varandra!
Såå härligt så här en fredag eftermiddag….. Som tur är så lär de somna tidigt ikväll i alla fall:-D Tills dess gäller det att hålla de 2 i sär för att minska på deras mupperier….
Blir snabb middag åt barnen så de blir mätta och förhoppningsvis lite lugnare:-D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anneli

  Hej,
  Tack för ett underbart fint program på TV. Ni verkar ha det så mysigt. Och du verkar vara så lugn och fin mamma trots (tack vare?) många barn. Jag hittade blogget i Allers och då tänkte jag skriva några rader till dig.
  Mirka, du är som en "granne" för min mamma var född i Merimasku och pappa i Mynämäki. Själv bodde jag i mellersta Finland, men nu har jag bott i Mölndal/Göteborg sen länge. Önskar er allt gott!
  Anneli

 2. Birgitta å Nyfikne Herrn

  Så skönt att läsa om dina monster! Vi hade två (uppväxta nu) tjejer. Gudarna vet, hur många gånger
  vi velat "återställa" dom!
  Kramar till monstren o resten av famuljen!

 3. Anonym

  Låter som en engångsföretelse i din lugna fina barnaskara. 🙂
  Sen är det klart man orkar mindre när man är gravid också.
  Kram!

 4. Lotta

  Hej!
  Hmm undrar om mitt minimonster och dina 2 skulle gå i hop? Han är 4,5 men risken är stor att det skulle bli orkan varning(hahaha)och ändå mera mupperier.

  Det är exakt så jag brukar uttrycka mig när han sätter i gång ensammmen eller tillsammans ja himmel vilket liv det kan bli.

  Det var jättefina kläder du hade hittat och Didriksson är jättebra men som sagt jättedyra så man blir glad när de har rea eller snarare om de har rea på rean så att säga =D.

  Ha en fortsatt bra helg
  Kram Lotta

 5. Sarah Forså

  Inte roligt när barnen är på det där humöret.
  Min dotter har precis kommit in i två års trottsen nu (hon är 1.7 år)
  Men antar att det går över va?
  Vissa dagar önskar man bara att man var döv och slapp och höra på allt gap och skrik ibland.

 6. Maria

  Hej Mirka.
  Jobbigt när de vaknar så tidigt min minsta har börjat vakna tidigare med. Jag tror att det är för att det är så ljust nu på morgonen. Jag ska inhandla en svart rullgardin och se om det hjälper.
  Fin dress du fått tag på till dig. Ha en trevlig helg hoppas du kan få sova längre imorgon. Stor kram till dig.

 7. Mirka

  Sussie:Ha ha haa, nog är de som bråkigast när man själv är som tröttast:-D Jag lär nog somna på två röda i soffan sen:-D Oj, har ni haft såå fint väder idag!! Här har det varit ca. 6-7 grader men knappt någon sol…. Ha en skön helg ni med:-)

 8. sussie

  ha ha lider med dig. Jag vet hur det är när som måste vara i luven på varandra. Inte lätt för mamma heller som varit uppe i ottan idag med. Sen varit iväg och shoppat loss på bra priser. Hoppas att det blir en lugn kväll när de har somnat. Önskar er en underbar helg. Hoppas själv på det och att dt är fortsatt lika härligt väder i helgen som idag. Idag har vi haft upp mot 18 grader i solen hellt underbart. Kram på er alla. sussie