Trettonbarnsmamman

Sjuka barn…igen

Det går någon sorts lindrigare magsjuka på dagis just nu och igår hade Thor diarre på förmiddagen….sen inget mer! Inatt spydde Alice en gång….sen inget mer!?
Båda två blev hemma med mig idag och de har mått toppen:-)
Inte kul mad magsjuka men jag är jätte tacksam över att det är så lindrigt denna gång:-D

Jag fick även lite fika-besök av Gitta och Linda, mina underbara vänner:-) Man får alltid sig en god skratt i sällskap av de:-D Tack tjejer för att ni finns;-)

Igår kom en journalist + fotograf för att göra ett intervju med mig:-) Två jätte trevliga tjejer som fick stå ut med stökiga, trötta barn, barnens kompisar och en kille som skulle mäta fuktigheten i badrummet:-D Men intervjun gick bra ändå….blir spännande och se resultatet sen:-)

Ang. badrummet så ser det ut att bli stambute i vår trapp:-( Alla lägenheter hade blivit fuktskadade…..

Vi fick ett tips om ett hus att hyra och hoppas på att vi får komma och se huset så håll tummarna!

Fick mail idag från en producent för tv4 som skrev att fam. Annorlunda slog tittarrekord i måndags! Superkul ju:-)

Peter var till vår lokala pizzeria igår och de hade tittat på oss:-) Men de var jätte arga för att vi inte har fått hjälp från kommunen för ett större boende så de ville starta någon insamling:-D Vilka goa människor och vilken snäll tanke:-) De skickade med klubbor åt barnen:-)
Även idag stannade Peter till på någon liten hamburgare-grill söder om stan och blev igenkännd där:-) Ägaren ville ta foto av Peter och så fick han med sig massa klubbor åt barnen:-)
Lite roligt så där:-D

Imorgon ska jag på läkar-besök på mvc….hoppas att det går bra…..

Måste bara säga att det är sååå kul nu efter programmet för jag har fått tillbaka kontakten med några gamla vänner som man har ”tappat bort” under årens gång! Super kul:-D Och kanske får jag nya goda vänner med, vem vet:-)

Nu ska jag laga tåfflor (= våfflor)åt barnen så see you;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EMma

    Det var min kära barndoms kompis som var jounalisten som intervjuvade dej 🙂 ROligt! Fick ett mess av henne att hon skulle intervjuva dej då hon vet att jag alltid läser din blogg hihi 🙂