Inskrivning mm – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Inskrivning mm

Idag har jag varit på inskrivning på mvc:-) Det gick….ja, som det brukar gå:-) Har samma bm som jag haft sen Linnéa så det känns bra:-D
Måste tyvärr börja äta järntabletter redan nu då jag låg på 108 i värden:-( Brukar få väldigt dåliga blodvärden men det först efter halva graviditeten….sist låg jag på 92 de sista månaderna trots järntabletter och andra tabletter:-(

Ska tillbaka till ett läkarbesök 8/10.

Jag, Gitta, Annelie och Victoria gick och åt pizza till lunch efter mitt mvc-besök, trevligt trevligt:-)

Thor har varit krasslig under helgen med feber till och från och fick stanna hemma igår. Men nu är han piggare igen:-)

Jag kämpar mot min förkylning (ja, fortfarande!) och försöker orka med alla läxor. Tyvärr så måste vi läsa en roman i svenska A och göra analys till nästa måndag. Kruxet är att jag har hunnit/orkat läsa första kapiteln hittills!! Älskar att läsa böcker och har varit en riktig bokmal men nu med förkylningen och grav-tröttheten så har jag bara inte lyckats ta fram boken tillräckligt mycket:-( Så där får jag ta mig i kragen ordentligt!
Ikväll är det matte-lektion vilket jag ser fram emot;-)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.