Trettonbarnsmamman

WIHII!!!!

Idag fick då Thor börja med sin inskolning och de 2 timmarna gick bra:-) Han var lite blyg då det var 13 andra 1-åringar och deras föräldrar där och han föll sig nära mig nästan hela tiden. Men till slut vågade han sig fram till leksakerna och mot slutet kunde han gå hela 2 meter ifrån mig:-D

Efter inskolningen gick vi och Gitta till centrum och passade på att köpa ett grav-test…..

JAG ÄR MED BARN!!!!!! Äntligen fick vi ett stort fett plus på stickan:-D Är så glad efter alla dessa misslyckade försök!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Grattis grattis…hoppas allt är bra med er.
    Redan avsnitt 4 att filma till helgen…
    vad fort det går…får ni göra något skoj ?

    Kram Tina – 10 barnsmamman i Älvdalen

  2. Mirka

    Vickan: Tack gumman:-)
    Tove: Tack för dina fina ord:-) Jag har planer på att läsa till undersköterska;-)
    Carola: Tack! Ja, du får väl fixa en till direkt efter förlossning då:-D:-D Jag mår bara bra, brukar inte ha några hemska krämpor;-)
    Anna: Tack:-)
    Bettan: Tack tack:-)
    Maria: Tack tack:-) Kul med en till med många barn:-)Har du någon blogg el. dyl?
    Bella: Tack tack:-)

    Kramisar Mirka

  3. Maria

    GRATTIS!!! Såg att du hade skrivit i Tinas gästbok så jag hittade din blogg! Skulle oxå varit med i fam annorlunda både förra o denna säsong men blev tvungna att tacka nej..Ha det bra och lycka till m graviditeten.Kram Maria 8 barnsmamma i april;0)

  4. Ville

    GRATTIS !!!! Är lite avundsjuk….men känner nog att jag har gjort mitt när det gäller föda barn…kan vara kul att få uppleva dom när dom blir äldre också…..Grattis igen…ska bli skoj att följa dig !! Ha det riktigt gott/Bettan

  5. Tove

    Grattis till bebben i magen!
    Jag är otroligt imponerad över er och er stora familj, jag älskar att läsa här i din blogg och inspireras över hur ni orkar och får ihop vardagen.
    Har du tänkt plugga vidare efter komvux? Om, isåfall vad?
    Massa kramar

  6. Vickan

    OH GUD VA KUL!!!!!!!!!!!!! Grattis gumman och Peter. Oh jag blir sa glad for eran skull, ni har ju langat och nu sker det. oh jag e full av gashud nu, jag blkir sa glad for eran skull.

  7. Mirka

    Tack allihopa:-D Går på små rosa moln idag:-D
    Ulle: Tycker att jag har haft symptom varje månad (har kämpat i 7 mån) men har inte så mycket symptom nu faktiskt:-) Har BIM idag och hade bestämt mig för att testa om inte mensen dök upp idag…