mitt liv som 4barnsmamma

Jonathan 22 år

I fredags fyllde Jonathan alltså 22 år. Hur galet, men ändå fantastiskt att min lille kille nu är vuxen, bor själv sen ett och ett halft år. Jobbar jobbar och försörjer sig. Är så glad när jag ser att han mår gott och är nöjd. Finns här om han behöver, vilket han är väl medveten om.

Vi firade honom i familjen, men middag och efterrätt. Det var ju såklart kladdkaka. Denna gång med jordgubbsglass till. Familjen favorit är choklad. Kladdkaka går alltid hem, men med olika tillbehör beroende på vem som väljer.

En present fick han eftersom planen var att ha släktkalas hemma hos honom i söndags. Första kalaset hemma hos honom. Hur stort är inte det?

Nu blev det av naturliga orsaker inget (corona). Vi vill inte samlas så många i hans lilla lägenhet. Så han har flyttat fram kalaset 2 v till att börja med. Troligen blir det längre fram ändå, men det får tiden utvisa.

Va rädda om er där ute. Minsta lilla känning, stanna hemma och be om hjälp om det är något ni behöver. Jag hjälper gärna till om det är någon i närheten som behöver hjälp.

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.