mitt liv som 4barnsmamma

Crusing, bröllopsdag & morsdag

En lugn helg, men ändå har vi gjort endel. I fredags var vi ute och åt med Jörgens jobb. Sen åkte vi och fikade hos vänner vi inte träffat på länge.

I går efter frukosten åkte vi och handlade. Sen klippte jörgen gräset och jag påtade i trädgården, grillade till lunch.  Fixade lite till innan vi åkte in till stan och åt. Barnen åt med kompisar.

Sen gick vi ut på stan där årets crusing var i full gång. Vi gick runt och kollade på många fina bilar. Hejade på kompisar. Ludde och hans kompisar pratade vi med

Jonathan och några kompisar kom glidande i hans lila Volvocab.

På kvällen försvann solen och vinden blev svinkall. Vi va genomfrusna när vi gick till bilen. Åkte en sväng innan vi ställde oss i en återvändsgata där vi såg jättebra.

 

I morse åt vi frukost ihop. Helt plötsligt går Ludde ut och hämtar ett paket. Han hade varit på hm och köpt en morsdagspresent från honom och Emma. En jättefin klänning.

Efter lunchen fikade vi, min man och jag

Åkte senare och köpte en bukett och satte vid  mammas grav. Hon hade födelsedag i går , så buketten är för båda. Köpte även en klänning inne på Lidl. Tycker den är somrig och fin.

Hemma igen gjorde jag en rabarberpaj innan jag gick ut med Ninnie. När jag kom hem igen hade Rasmus och Jonathan kommit, och pajen var precis klar Mina älskade underbara ungar ❤️❤️❤️❤️

Fick vad jag önskat av dem  Visst är den fin  Funderar på om den ska få en kompis

 

Dagen avslutar vi med soffläge

kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.