mitt liv som 4barnsmamma

Påsken 2019

I torsdags morse åt jag frukost ute strax efter 9. Det va redan hel ljuvligt ute. Såklart i bästa sällskapet.

På kvällen grillade vi och umgicks med Linda & Daniel och deras barn.

Långfredagen tog vi kaffet efter frukosten ute i solen. Sen gick jag och Ninnie en skogspromenad och jag vattnade ute och i växthuset. Åt korv med bröd innan jobbet kallade.

Påskafton åt vi frukost tillsammans innan barnen letade påskägg. Ninnie hjälpte Ludwig med hans. Hon undrade vad det var för konstigt som låg under bilen.

Sen var det dags att packa väskan och åka till jobbet. Jobbade sent och upp när kl ringde 5.50. Kunde flexa ut lite tidigare. När jag kom hem hade Jörgen nästan grävt färdigt denna gången, för hand. Det har tidigare varit en grusgång här. Gruset är kvar blandat med jord. Vi ska fylla på med grus.

Tände grillen och fixade maten. Njöt av ett glas rosé medan grillen blev klar.

I morse va inte min rygg med mig. Plockade upp grenar från björken eftersom Jörgen klippte gräset. Gick sen in och smörjande med aleovera heat. Den är fantastisk. Hjälper på det mesta. Vattnat, plockat fram solsängen förberett för att skola om gurkor tomater och paprikor. Växer fint i växthuset nu

Efter lunch gick jag ner till Linda som lagt undan några pallkragar och lastpallar som jag kollade på. Ska hämta dem någon dag. Tänker prova bygga en jordgubbsodling på en pall.

Jonathan kom och frågade om jag kunde klippa honom. Så fram med trimmern….

En hel del som åkte av.

Efter vi ätit middag kom pappa och Maritha. De hade fika med sig.

Avslutade sen helgen med att skrapa en trisslott med vinst.

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.