mitt liv som 4barnsmamma

Lustgas

I måndags var barnen lediga så jag och Emma åkte till stallet. Ninnie va med och hälsade på katterna. En stund var det 2 nyfikna kattungar runt henne. Hon skötte sig utmärkt ❤️ Försökte leka med den ena men han va inte så intresserad av det.

8308B3E3-5DF6-41A6-997D-9A19B0174186

Jag fick förfrågan om jag kunde byta arbetspass och jobba måndag istället för tisdagsnatten. Inget problem så efter lunchen körde jag ut Emma till Elsa. Fixade mig för jobb samtidigt som jag pratade med Ludde och några kompisar och drack kaffe på stående fot.

Tisdag åkte jag direkt till jobbmöte. Hemma sen åt jag lunch sen la jag mig med ninnie på soffan och blundade en stund. Det va skönt.

I morse ringde klockan tidigt. 5,40!!!! Gick upp och åt en snabb frukost. Fick inte äta efter kl 6. Sen åkte vi till tandläkaren. Eftersom jag är livrädd för tandläkaren åkte vi till en annan klinik där de har lustgas. Åh det är underbart. Billig fylla. De lagade en tand och drog ut en. Underbar personal. Åkte hem och la mig på soffan. Här ligger jag kvar än. Helt slut men peppar peppar inte någon direkt värk att prata om…. än iaf. Hoppas det håller sig så. Har världens bästa sällskap

92535A38-3BB3-46DD-8ED8-E86A1952BF03

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.