mitt liv som 4barnsmamma

Helgen

Fredag eftermiddag/kväll var lugn. Emma och jag gjorde fruktsallad som vi fikade med när Jörgen kom hem.

Lördag morgon körde Jörgen in Ludde till innebandyavslutningen.

Jag och Emma åt frukost och mös innan vi fixade oss. Jörgen kom när han grejat med bien. Vi körde in Jonathan till en kompis och hämtade upp Jesper. Vidare till Ludde och kollade prisutdelningen och en match.

Det var vårmarknad på Engelbreckts gård, så det blev en tur dit. De har fina djur man fick titta på och en liten marknad. Pratade med Håkan och köpte korv med bröd innan vi åkte och handlade.

IMG_0901

Efter lunch tänkte vi börja montera växthuset, men det hade blivit så kallt så vi la in allt och somnade på soffan, vilket var behövligt. Syrran kom och hämtade Jesper och Jörgen tände grillen. Severinsons kom och åt och hade lördagsmys med oss. När de cyklade hem åkte jag in och hämtade Jonathan.

Hela söndagen var hela familjen så seg…. Dels blev det sent och omställningen till sommartid. Tycker det blir värre för varje gång. Vi var iallafall bjudna på fika i Östbergs nya husvagn, så en liten promenad dit. Jonathan blev hämtad av en kompis och åkte sen till pappa och kommer om några dagar.

IMG_0905

Efter lunch kom Thea och lekte med Emma. Vi fick skrivit räkningarna och plockat iordning lite bland pappren, se hängde jag en maskin tvätt och Jörgen köpte pizza. Det blev pricken över i. Landade i soffan och bytte sen över till sängen.

Kram Åsa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.