Tre nyanser av plankan

Första raw food maten…

 Och jag kan bara säga gör om gör rätt! 

Jag har gjort massa med juicer, massa goda juicer men den här…..vad hände?

Jag skulle hellre gå ut och äta gräs än att dricka denna misslyckade juice. Vad gick fel när jag blandade vattenmelon, ingefära, äpplen, morötter och gurka?  Jag fick ett svagt minne att jag har haft gurka i en annan juice och den blev inte heller så bra, så kan det vara gurkan som innerhåller 96% vatten som gör denna äckliga bismak?  Jag tar hem juice och mixar ner en chili och lite mera ingefära så kanske de går att dricka den efteråt, annars är det bara att göra en ny till morgondagen.

Så dagens första mål blir inget. Ikväll blir det vegospett och till efterrätt blir det hemmagjord glass á la Skruttan. Vad kan gå fel då?

Nu är det bara att äta lite luft vid datorn och jobba vidare och sen ladda för ett gymnastikpass med barnen.  

Instagram: raw_clean_food

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.