Tre nyanser av plankan

Allergin försvann…..

IMG_8810

…när jag åt raw food.

Vi är tillbaka från en härlig semester ute i Europa. Vi hade ingen direkt plan vart vi skulle utan körde dit solen var och det resulterade att vi hade 2 veckor strålande solsemester + 1 vecka med mindre sol i Sverige. En behövd ledighet så nu är energin på topp igen.

Under resan så har vi ätit en hel del polska och tjeckiska korvar, druckit några öl på torget i Krakow och några i Gamla Stan i Prag. Vi la raw food lite på hyllan och det resulterade i att tredje veckan på semestern bröt allergin ut igen, förmodar att det var någon gräsallergi. Jag började med vegetarisk kost igen och vips så var allergin borta, inga allergitabletter, astmaspray eller några andra läkemedel användes.

Så det här med rena råvaror och raw food är min grej, jag älskar det!

På måndag börjar min en-receptbok-varje-vecka och jag ska börja med Mitt nya Raw food kök av Erica Palmcrantz Aziz.

Solen lyser och jag och barnen ska gå ut och sätta oss och äta en varsin hemmagjorda glass som Skruttan har gjort.

Tjing! 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.