Tillbaka svagare än någonsin – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Tillbaka svagare än någonsin

20140101-221521.jpg

Men mer laddad än någonsin!

Jag har rensat ICAs tidningsställ på träningstidningar. Jag har köpt nya träningskläder och idag, årets första dag tvingade jag ut hela familjen på en pw som råkade bli en mil. Med intervall tävlingar ( Flisan cyklade ) och backintervaller med barnvagn trots att en var trött, den andra var frusen och den tredje var mer trött än den första och mer frusen än den andra och så jag då som var så laddad att jag varken var trött, frusen eller hörde deras bön att vända hem.

Men när vi kom hem och barnen fick göra lunchen helt själva blev de pigga igen och var väldigt söta med rödrosiga kinder och bägge sa under lunchen att det ville göra om det igen, och då menade det inte matlagningen utan cykel/pw turen. Så lite kul måste det ju haft!

Imorgon blir det mer träning och 5:2 start!

Nyårslöften nörd som jag är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.