Tre nyanser av plankan

Hej

IMG_1266

 

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev och tyvärr var det lika länge sen jag tränade eller…

…nu när jag tänker efter så har jag tränat rätt så flitigt, till och med bra då jag har kört crossfit med stora starka pojkarna på jobbet och spelat innebandy så benen är blåprickiga och sen har jag tränat Hot Mojo och styrketräning. Och idag ska jag starta mitt nya styrketräningsprogram. Det har faktiskt gått så bra att jag kan knäppa mina arbetsbyxor och det har jag inte gjort sen innan jag blev gravid med Flisan och det var väll så där 8 år sen. 8 cm glipan mellan knapp och knapphåll har nu återförenats och det känns ju bra, dock har mina fötter blivit bredare så jag misstänker att fettet bara har flyttats neråt.

Så här kommer det ett skotips till er alla med breda fötter. BAMA UTLÄSTNINGSSPRAY. Det funkar och det går snabbt. Så skippa besväret med att fylla vatten i påsar för att sen lägga påsarna i skorna och sen in i frysen för det funkar inte.

Nu frukost och sen träning .

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.