Massa sex i år – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Massa sex i år

20130826-142322.jpg

Förra inlägget skrev jag om att föda barn och denna gång tänkte jag skriva om sex.

Nu är det inte så att jag har overkligt vansinnigt mycket sex med min man och att jag gärna vill skriva av mig här utan jag tänker skriva om nummret sex, sexan har förföljt mig på ett väldigt bra sätt det här året.

Jag sprang ju LCHF-loppet nu i lördags och det gick ju utomordentligt bra. Jag förbättrade min 5 km runda med hela 6 minuter. Även 1 mils rundan har jag förbättra med 6 minuter detta år.

Om två veckor är det dags igen för ett milslopp och om jag nu springer 6 minuter snabbare än på midnattsloppet ja, då är jag nera på mitt slutmål, nämligen 1 mil på 57 minuter. Så nu hoppas jag att nummret sex fortsätter att följa efter mig.

Vad hände mer i helgen förutom att jag slog personbästa på 5 km?

Jo, grannen S firade konfiramation, kräftskiva med chefer och hemmafruar, skumpafrukost och så hade jag lite smått ångest för hur vår trädgård ser ut gemnfört med hur värdinnan som hade kräftskiva hade det. Så jag var tvungen att rita upp ( första gången jag ritar ner något på papper ) vad vi ska bygga upp och snickra ihop för att vår trädgård ska bli lika fin.

Svårt med idéer? Nej, jag totalkopierade hennes tomt.

Tjing!

Ps. Smaka Lindahls jordgubbskeso – helt gudomlig! Dds

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.