Då har man fött barn igen… – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Då har man fött barn igen…

20130824-080627.jpg

Jaha…då har man fött barn igen och idag är det dags igen.

Det finns fördela och nackdelar med att hysteriskt anmäla sig till nästan vartenda springlopp under våren/sommaren på vinterhalvåret.

Fördelen är att man känner sig superladdad och super-hur-svårt-kan-det-vara-att-springa-1 mil-på-55min-?-det-är-ju-bara-att-ta-i-lite-mera under de 5 månader när det är snö på gatan.

Nackdelen är ju att när snön har smält och loppen avlöser varandra och superladdningen har har blivit urladdad efter den långa vintern, och man tänker mer på hur man ska kunna skada sig själv på ett ett snyggt sätt utan biverkningar under ett lopp än att kämpa mot 1 milen under 55min.

Det är ju som att föda barn som min springkamrat sa. Man går och gruva sig i flera veckor, man springer och tror att man är på väg och dö och när man kommer i mål och har ätit den berömda bananen så kan man tänka sig att göra om allt ihop igen.

Förra vecka blev det Midnattsloppet och idag är det dags igen, LCHFloppet!
5 km i vackert väder med en superrolig arbetskamrat, så om jag inte kissar på mig för att jag springer så snabbt så kommer jag garanterat kissa på mig av skratt.

Efter detta lopp har jag bara tjejmilen och Lidingöloppet 15 km kvar i år.

Nu ska jag göra mig klar. Lägga in mina nya produkter från Lush som jag fick på deras pressvisningen i badrummet och förbereda mig för en härlig dusch efter barnafödande nr 2 på 7dagar.

Sen blir det konfirmationsfest och kräftskiva.

Trevlig lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.