Sommar – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Sommar

Jag har fortfarande semester. 

Och jag kan säga att jag njuter varje sekund. Till och med på nätterna när jag vaknar av en hysterisk liten Skruttan som skriker av  växtvärk eller  nattskräck, jag njuter av att jag inte behöver kliva upp före tuppen dagen efter för kidsen har kommit in i mitt sommarlunket och sover utan problem till nio på morgonen.

Hade jag inte gillat att jobba skulle jag passa utmärkt som hemmafru. Ta hand om barnen, laga mat och planera dagens aktiviteter, det skulle vara något det. Men så är det inte och ni som har hängt här ett tag vet ju att jag skulle tröttna lika snabbt som en Piggelin skulle smälta i solsken. Så det är nog bra att jag har lite sidoprojekt, ett jobb och aktiviteter så som träning till halv klassikern – not.

Förra veckan var vi hos några vänner i Småland, och jösses vilket fint landskap. Om jag nu mot all förmodan skulle bli hemmafru så skulle jag absolut bo i Småland i ett litet rött hus med vita knutar och vedkaminer i vartenda rum. En mjökko utanför dörren, kanske några hundar och några höns.

Barnen åkte hölass, plockade och åt bigarråer så jag trodde att de skulle storkna. Vi badade i små sjöar och åt grillade hamburgare med kött från bonden bredvid. Vi åt smultron, krusbär, ännu mera biggaråer, sockerärtor, hallon allt fanns tre steg ifrån huset och det passade ju mig, lat som jag är.

 

Bigarråer i massor.

Kidsen åkte hölass in till galna ungtjurar som stångades för att komma först fram till hölasset.

Fick även veta att det är väldigt billigt att köpa sommarhus i Småland just nu, ett tips om det är någon av er som går i sommarhus tankar. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.