Cykeltur – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Cykeltur

20130716-204947.jpg

Backintervaller, joggingturer, cykelturer, och typ nästan inget godis.

Sista inlägget handlade ju om mitt hemmagjorda TRX redskap. Jag älskar det fast jag har inte använt det men den sysselsätter barnen. Barnen älskar den också! Magövningarna är populäraste och de gör Lofsan magdödaren utan några som helst problem. Hejåhå!

Själv har jag joggat, kört backintervaller sen sist jag skrev och idag har jag och Flisan cyklat till stan och ätit lunch, fikat, shoppat, cyklat lite till och sen cyklade vi till bryggorna där vi bodde förut och möte upp resten av familjen och åt middag. Sen ville förstås Flisan cykla hem också, så det blev 8 km till så idag har vi cyklat 2 mil.

Så nu ligger jag här i liggläge i soffan med benen högt medan Flisan dansar tango i vardagsrummet för hon är ju INTE trött.

Flisans cykel – en äldre flickcykel som är 2 storlekar för stor, växlarna trasig och kedjan rostig. Men hon ska absolut ha den, hon fick den av världens bästa dagmamma förra året.
Man kan nästan jämföra hennes cykel med en militärcykel från -68.

Hur kan hon inte vara trött?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.