Hemmagjort TRX – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Hemmagjort TRX

20130711-222130.jpg</a

Hej hopp!

Vet ni vad? Jag har gjort ett eget TRX band! Hur enkelt som helst. Beskrivning kommer imorgon.
Jag har ju inte tränat något på ett tag som ni säkert redan vet och nu tänker ni säkert – vad ska hon göra med det där bandet? Ska hon koppla hennes vilda barn med den?
Mitt svar- Nej, jag ska inte koppla Skruttan och Flisan. Jag ska faktiskt börja träna igen. Jag kan bara meddela att jag håller på att förbereda mig inför min nya tränings start. Och nu tänker ni säkert – men herre Gud hur länge ska den här förberedelsen hålla på?
Mitt svar – Inte länge till, jag lovar!

Fick föresten veta för någon dag sen att jag ska springa tjejmilen med Frödinge teamet. Så nu gäller det att inte fastna i Frödinges tält med blåbärspaj fulla käften när startskottet går. Bara det kommer bli en lika stor utmaning som att springa milen under timmen.

Nu blir det sängen för imorgon ska vi ut i vildmarken med stormkök och med barn som hellre vill träffa Lollo och Bernie än att sitta ute i någon ödslig skog.

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.