Dagens – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Dagens

20130702-215517.jpg

tillstånd:Väldigt avslappnad, så avslappnad att jag ligger kvar som en pizzadeg i sängen och tittar på Rapunzel medan barnen sover. Jag har helt enkelt inte orkat trycka på “hem”knappen på surfplattan eller kliva upp för att umgås med min man.

nära-dödens-upplevelse: ja, det här med att segla var ju inte så enkelt som jag trodde. Det var helt enkelt inte bara att dra i några tåtar, ratta lite, slicka på ett finger och lyfta upp i luften och studera sjökortet samtidigt som jag svara på lite jobbmail. Men min man kan det, han skulle säkert kunna göra några burbees samtidigt som det går 3 meters vågor. Som idag! Så dagens nära-dödens-upplevelse var när vågorna var högre än vad jag är lång, när ett av barnen kräktes den andra livrädd och jag lika så. När båten lutade så mycket att vågorna sköljde över ansiktet på en och jag försöker hålla koll på två barn då trodde jag att livet är slut.

träning: burpees i massor och gå över en bro 100 gånger. Burpees: jag skulle bara klara att ta hela familjen i burpees. Jag vann! Flisan och Skruttan orkade flera än vad jag trodde men jag orkade 20 till och min man har skadat hälen så han var inte med.
100 gånger över bron: vi hittade en perfekt bro för att testa bockarna Bruse. Barnen tyckte det var så roligt att vi lekte det säkert 100 gånger.

snask: inget, det ni!

plats:. Utö.

Tjing!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.