Hettsätning – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Hettsätning

Jag har märkt att när det bjuds på godis då kan jag inte säga nej. Inte heller om det bjuds på tårta och kladdkaka heller. 

Och det där man säger att gratis är gott är tre ord som jag verkligen får ångest av. Så jag säger att jag är väluppfostrad på ett väldigt gammaldags sätt och säger helt enkelt inte nej när någon bjuder.

Igår var vi på kalas och det bjöds självklart på godis, kladdkaka och annat gott och jag åt som vanligt. Men inte hettsåt som jag brukar utan tog två godisar och en lite pytteliten bit kladdkaka.

På jobbet bjöds det på tårta då en arbetskamrat slutade och säga nej till en sån sak är ju nästan som att säga vad skönt att slippa dig så jag tog en bit och visade min sorg att han skulle sluta. Men jag tog bara en pytteliten bit, till gränsen till ingenting. Och under hela natten åt jag bara en bit smörgåstårta som jag fick med mig hem från kalaset och det var allt.

Idag blir det sista nattpasset innan seglingen så nu har jag laddat med en kikärtskaka, kesella, banan och lite jordnötter.

Egentligen borde jag låta hela familjen äta upp sig innan seglingen om vi nu skulle hamna på Atlantiska oceanen och bli utan mat i flera dagar.

 Trevlig söndagkväll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.