Utkastad från restaurangen. – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Utkastad från restaurangen.

Man skulle nästan kunna tror att det här har blivit en blomsterblogg av alla bilder  ( 3 st ) på min pion.

Men den här pionen har verkligen överlevt allt. Aldrig blivit vattnad, min man har grävt upp den och glömt bort den när den låg blottad på marken, och nu är den övertäckt av plankor som ska bli en till altan på baksidan och ändå blommar den varje år under en massa ogräs.

Men det var inte det jag tänkte skriva om utan om min träningslösa dag.

Det började med en lång sovmorgon, så lång att barnen på sekunden kom i tid till dagmamman och fritids. Sen blev det servett – och värmeljushandling på Ikea och NYA kuddar så ikväll var det en lugn nattning klockan 22.30, kan kanske bero på det förstås att det blev sent och barnen ville inget annat än lägga ner sina små huvuden på en kudde.

Efter Ikea tog jag en tupplur och drömde att jag sprang Lidingöloppet på 1 timme och 23 minuter. I den här takten så kommer det aldrig att hända, men drömma kan man ju. 

Efter drömmen hämtade jag barnen, åkte till ett köpcentrum, åt mat och sen bio, Epic helt klart sevärd. Sen blev vi utslängda från restaurangen för jag var full och otrevlig och hade högljudda barn…

Nä, jag kastade faktiskt ut oss själv och så var jag så nykter som man kan vara.  Servitrisen tyckte att eftersom bara två av oss skulle äta min man ( som inte åt innan bion )  och Flisan så kunde vi sitta vid ett tvåmanna bord fast vi var fyra i en halvfull restaurang. När jag förklarade att vi var fyra men att barnen springer av sig lite sa hon att det kanske kommer andra där alla vill äta och vill ha just det här bordet.

Så då för första gången i mitt liv tackade jag trevligt för oss och gick därifrån. Vilken pulshöjare! Ni fattar ju vilket spännande liv jag har och hur snabbt jag kan nå maxpulsen.

Morgondagen ska jag nog ägna mig åt att planera hur jag ska klara Lidingöloppet. Bryta benet? Svimma?  Vätskebrist? Träna?

Förslag?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.