Tre nyanser av plankan

Brownies på kikärtor och träning

Imorse vaknade jag upp och tänkte nä, nu får det vara bra

Det här håller inte, jag kan inte drömma om att jag motionerar och sen känna mig nöjd, precis som om jag gjorde det på riktigt. Jag kan inte längre smygäta upp allt godis vi har i huset och sen neka till det när jag har godisrester kvar i munnen och Skruttan säger – gapa det luktar något från din mun. 

Så vad har jag gjort idag för att bryta mönstret?

Jo, jag har tränat!  Du läste rätt, jag har tränat 30 min hög intensiv kondition. Bättre kondis har jag ju haft men det var inte så jobbigt som jag hade tänkte mig att det skulle vara efter några veckors uppehåll.

Jag har bakat brownies på kikärtor. Garanterat mina. Min man kommer inte äta upp dem och mina barn kommer garanterad inte ens smaka dem. Jag tyckte att de var helt ok. Kanske inte lika goda som hallon och lakrits döskallarna men nästan…

Jag har lagat middag i fem timmar så idag blir det pulled pork och broccoli och sparris.

Jag har slängt kex och annat gott som ingen annan i familjen vill äta men som jag äter när suget kommer och inget annat finns typ varje dag.

Jag har gjort en planering hur jag ska lyckas komma runt Lidingöloppet. Planeringen består av 2-3 jogging turer i veckan. Ett intervallpass och en vanligt så långt jag orkar pass. Lite benstyrka och lite bålstryka efter varje pass.

 

Recept på brownie på kikärtor: 

1 burk avrunnen kikärtor

2 ägg

½ avoccado ( skippar den nästa gång och ersätter den med en banan )

5 msk kakao

4 msk honung

1 msk vaniljsocker/kokossocker som jag hade

1 dl hackade jordnötter

Mixa och blanda allt, in i ugnen på bakplåtspapper i 180 grader i  17-20 minuter.

Låt den svalna och skär upp i små bitar. Godast dagen efter!

 

 

Nu solen med en brownies och invänta barnen innan jag ska åka iväg och jobba natt. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.