Tre nyanser av plankan

Vem äter skadade fåglar?

Vad hände med chokladkakan och kudden? 

Den där chokladkakan som jag åt till lunch som egentligen barnen skulle ha till filmkvällen slutade med att jag blånekade anklagelserna. Det här blir nog sista gången jag kan ljuga för kidsen. Flisan har lärt sig läsa och hon håller inget hemligt för Skruttan som fortfarande tror att det är pappan i huset som äter upp allt godis. Så nu är mitt smygätande ett minne blott.

Sen var det kuddarna. Vi bråkar fortfarande varje kväll vem som ska få IKEA-kudden. Och trots att det bara är en mil till varuhuset och jag har 15 kr löst i fickan så har jag inte kommit dit. För när jag ska dit har jag ingen bil och när jag har bil har jag suttit och velat om jag ska träna eller inte tills jag inte längre har bil och inte kan ta mig till dit. Och locka Skruttan med en korv med bröd har inte heller funkat, så det har helt enkelt inte blivit av.

Och det där badet med hawaiianska produkter blev inte heller av. Barnen kunde inte sova, var hungriga, var kissnödiga, var pratiga, var nyfikna på varför inte polisen åker och hjälper skadade fåglar och vem kom på blåljusen?

Så jag har matat, tjatat om spolning, hyssja, googlat och förklarat om naturensgång.

Godnatt! 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.