Vad är det? – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Vad är det?

20130611-225418.jpg

Lägret är avklarat efter ett antal utbrott från Skruttan, personalkursen är igång prov på fredag, tillbaka till gamla jobbet och imorgon är det skolavslutning för Flisan.

Träning? Vad är det?

Lämnade blod idag för första gången så även om jag inte hjälper mig själv med att förbättra min kondition så hjälper jag förhoppningsvis någon annan att leva. Och enligt order från läkarstudenten som tog hand om mig så fick jag absolut inte köra något monster-löpnings-pass idag. Så då tog jag bussen hem och packade in barnen, barnens kompisar och picknickkorgen i bilen och åkte i väg och tittade på teatern Kåldolmar och Kalsipper.

Nu ligger jag och trängs med två svettiga tjejer och planerar morgondagen.

Ja, så har min dag sett ut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.