Tre nyanser av plankan

Till er som pluggar…

En ny upptäckt…. 

Några glas vin med vännen A + examensarbete = sant!

Igår var jag och träffade vännen A på Fotografiska och lyssnade på Katharina Nuttall och drack vin med vacker utsikt. Sen gick vi vidare till ett annat ställe och drack ett glas vin och sen raka vägen hem för att skriva färdigt examensarbetet. Och jösses vad bra det gick.

Fingrarna bara gled över tangentbordet och den gömda humorn kom fram och vips var examensarbetet klart.

Nu har jag dubbel läst och det blev hur bra som helst så nu är det inskickat och resten av dagen ska jag ägna åt mina barn. All min uppmarksamhet ska gå till mina barn inget mer faktatänk om olika marknadskanaler och tabeller, priser och analyser.

Ikväll blir det sötpotatiskaka bak ( inte den på bilden ).

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.