två gånger under 12 timmar – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

två gånger under 12 timmar

20130425-094306.jpg

Det provisoriska köket.

Kan ni gissa vad jag gjorde igår klockan nio på kvällen? Nej, jag åt inte upp barnens lördagspåse ( de var slut från måndagens frossande ). Nej, jag tog inte bilen till macken och köpte en påse chips. Jag var nämligen ute och sprang!

Jag fick lite minnen från den tiden då jag skulle gå 3 mil i veckan, minns ni det?  Och jag var tvungen att gå en mil 22.30 på söndagsnätterna för att klara mitt mål. Jag klarade det i alla fall ett par veckor.

Tillbaka till igår kväll. Jag sprang och det kändes bra. Det blev bara 3,5 km i intervaller. Fartlek och lyktstolpespörter. Är lite sugen på att köra backintervall nästa gång. Ska bara hitta en lagom brant och lång backe. Och i morse efter att ha lämnat barnen på skolan/dagmamma blev det styrketräning ben. Så nu sitter jag i vårt provisoriska kök och dricker en hemmagjord återhämtnings shake och äter en micro omelett  på skinka, svamp och ägg förstås och gläds åt att jag har gått ner yttligare ett halvt kilo.

Snart blir det examensjobb i solen!   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.