Salladsmackor – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Salladsmackor

Jag älskar isbergssallad nästa lika mycket som jag älskar salta döskallar. 

Ok, jag kanske inte skulle ta ett blad isbergssallad och knapra på tillsammans med ett glas vin men jag skulle ju inte heller äta salta döskallar till frukost…eller…jo, det skulle jag nog kunna göra. Eller? Självklart skulle jag det, vem försöker jag lura?! Godis funkar alltid för mig. Men nu tillbaka till frukosttipset.

En annan favorit förutom muggkakan så har jag isbergssalladsmackan. Krispigt, gott och enkelt! Enkelt och gott i samma mening kan ju inte bli fel.

Ta ost, skinka gärna en smakrik skinka eftersom isbergssalladen inte smakar allt för mycket, avokado, gurka och kanske en klick Philiadelphiaost. Rulla ihop allt eller vik som ett tortillabröd. Klart!

Ett litet frukosttips så här på onsdagsmorgonen. 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.