Tre nyanser av plankan

Pressvisning

Kokosplättar till frukost, lakrits till lunch och Sushi till middag.

Ja, så kommer dagens ätintag se ut. Plättarna till frukost fick en extra piff av lite lakritspulver som jag strödde över. Det gjorde att jag slickade tallriken ren. Tror allvarligt talat att det är första gången det har hänt.

Och det kommer bli ännu mera lakritssmaker ikväll då vi får besök. Kladdkaka med lakritpulver är bakad till efterrätt ( jag kommer äta mina dadel- och lakritsbollar istället ) och till förrätt blir det ost och kex och lakritsmarmelad. Sushin kommer jag inte att preparera med lakrits utan den kommer få smaka råfisk och wasabi.

Receptet på kokosplättarna kan jag inte för jag gjord det efter känsla och det gick åt skogen. Det slutade med att jag stekte säkert 50 plättar, meningen var 7 st. Men när jag får till receptet bra så skriver jag det här. Annars kan ni säkert googla LCHF kokosplättar.

Nä, nu till pressvisningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.