Frukost tips – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Frukost tips

Frukostglädje…

Jag har ätit kvarg till och från och måste säga att det är det som funkar bäst för mig. Jag blir mätt och behöver ingen extra mellis bestående av en bulle eller en macka innan lunch. Samtidigt som jag gillar smaken av kvarg så gillar jag inte den tjocka lite håriga ( sträva )konsistensen. Så för några dagar sen blandade jag ut den med kokosmjölk till lagom konsistens, i med lite färska jordgubbar och krossade linfrön, fröknäcke med ost och ett kokt ägg till det. Mums!

Ett litet tips så här på annandags påsknatten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.