Laxpudding på kål – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

Laxpudding på kål

Laxpudding:

½ Vitkåla huvud, 1 pkt rökt lax, 2 ägg, en skvätt grädde, salt, peppar, chiliflarn, nästan 2 dl riven smakrik ost ( jag hade getost ).

Jag skar vitkålen i strimmor och stekte den i smör. Lägg sen halva  av den nystekta kålen i en ungsfastform, rökta laxen och resterande av den stekta vitkålen. Blanda en äggstanning på äggen och grädden, salta och peppara och töm över vitkålen. Strö över lite chiliflarn och den rivna osten. In i ugnen (200 grader) tills osten har smällt och fått lite färg. Klart!

Jag gillar inte den amrekanska inredningsstilen. Mycket mörka färger ( tror ärligt talat att det inte finns något som är vitt i den här huset ) , mycket detaljer på allt och mycket saker. Alla matbilder man tar här ser skittråkiga ut men jag lovar att det här är gott.

Nu kommer de bli restaurangbesök de resterande dagarna, så det ska bli intressant och se vad jag kommer att äta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.