0 dagar kvar… – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

0 dagar kvar…

 

God morgon årets sista dag!

Det är inte 0 dagar kvar tilsl mitt nyårslöfte börjar som jag egentligen redan har börjat men som jag bröt inatt genom att tjuväta några popcorn inatt mellan två filmer på bion. Jag var bara tvungen att äta några för att hålla mig vaken ytligare 3timmar efter att vi såg Hobbit i IMAX 3D biograf, för vi bestämde oss för att kolla på Les Misérables också. Och för att hålla mig vaken till tre på natten var jag bara tvungen att äta några.

Men jag stod över pommes frites till lunch, cupcake till mellis, glass till efterrätt och småkakor till fikat. Ni förstår ju vilken sockerfamilj vi är, dock inte min familj utan min mamma, mina pappa och min bror som också är här.

Idag är det årets sista dag och idag ska jag försöka komma iväg på en pw + ett NTC-pass, om jag somsagt kommer upp ur sängen med min rump och lår träningsverk.

Gott nytt år på er, nu är det inte många timmar till ert tolvslag. Jag får vänta några timmar till, L.A ligger 9 timmar efter.

Skål!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie73
    marie73

    Oj vilka ambitiösa mål du har, men ingenting är omöjligt! Lycka till och kom ihåg att ha även ha skoj på vägen till målet!!