3 dagar kvar…. – Tre nyanser av plankan

Tre nyanser av plankan

3 dagar kvar….

image

…eller ska man säga första dagen på mitt nya liv?

För idag började jag och det känns bra. Förrutom när jag höll på att äta upp en chokladbit med papper och allt bara för att jag var så sugen eller när jag var en hundra dels sekund ifrån att slicka mina barns fingrar rena efter att de åt chips och hade kryddblandningen kvar på fingrarna. Men förrutom de två händelserna så har jag klarat mig bra.

Mortionsform: Sprang fram och tillbaka på stranden, gått hit och dit. Varit ute hela dagen, märkte också att min 6-åriga dotter O springer ifrån mig och min 2-åriga dotter T orkar gå längre sträckor än vad jag orkar.

Frukost: Ägg och skinka i massor

Lunch: Tacos utan sockrig kryddblandning och bröd

Middag: Kålgratängen med biff

Kålgratängen:

½ kålhuvud, lite smör, parmesanost, chiliflarn, salt, vitpeppar.

Sätt på ugnen på 200 grader.

Skär kålhuvudet i tunna strimmor, stek med smöret så strimmorna blir lite mjuka. Salta, peppra och strö över chiliflarnen efter smak.

Lägg de stekta strimmlorna i en ugnssäker form och strö över mycket riven parmesanost.

In i ugnen några minuter tills osten har smält och fått lite färg.

Perfekt och gott när de andra äter potatisgratäng.

Bilderna blir inte så fina då porslinet här är sååå fult, om två veckor då lovar jag bättre bilder.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.